Lovitură de teatru în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Un martor susține că designer-ul a fost urmărit, atacat și ucis (presă)

Un martor ocular ar putea răsturna toată ancheta morţii celebrului creator de modă Răzvan Ciobanu! Acesta susține că designer-ul a fost urmărit, atacat şi ucis de mai mulţi indivizi, aflaţi în trei maşini, informează joi Antena3. La testele rapide, medicii legişti au descoperit prezenţa a cinci droguri în corpul acestuia. Între timp, poliţiştii sunt nevoiţi să deschidă o anchetă paralelă, pentru a stabili dacă probele de la faţa locului au fost distruse chiar din nepriceperea colegilor lor.

Anchetatorii nu exclud încă ipoteza crimei. Mai ales după ultimele declaraţii ale unui barbat care ar fi fost martorul accidentului. Acesta spune că a auzit impactul mortal în jurul orei 4 dimineaţa, iar apoi ar fi văzut mai multe persoane lângă maşina distrusă. În faţa anchetatorilor însă acesta a declarat doar că a auzit o bubuitură, dar că i-a fost teamă să iasă să vadă despre ce e vorba.

Mai mult, anchetatorii iau în calcul şi altă varinată. Aceea că cineva ar fi putut seta pilotul automat al maşinii şi l-ar fi putut lăsa pe bărbat singur la volan, în câmp.

În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos. Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice

O anchetă a fost deschisă şi la IPJ Constanţa după ce epava maşinii a fost recuperată cu ajutorul unui tractor. Este posibil ca asta să fi dus la deteriorarea unor componente importante ale maşinii şi, indirect, la alterarea unor probe. Masina a fost dusa de politisti intr-un service din Constanta, pentru a putea fi obtinute cele mai importante informatii. Viteza si ora de la momentul impactului.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.