Lovitură de teatru! Decizia de ultimă oră a lui Rareș Bogdan! Ce a hotărât în legătură cu emisiunea sa de la Realitatea TV

Rareș Bogdan a anunțat în urmă cu câteva zile, în direct, că-și va de demisia dacă Oreste Teodorescu nu va fi reprimit la Realitatea TV ca și invitat și dacă Edward Pastia, directorul postului nu va fi dat afară.

Iniţial s-a zvonit că Rareş Bogdan ar purta negocieri cu Digi24 pentru a-şi muta emisiunea acolo. Se pare, însă că după un schimb dur de replici între el şi patronul Cozmin Guşă, prin intermediul reţelelor de socializare şi al presei, lucrurile s-ar fi calmat.

Conform unor surse media, Rareş Bogdan va anunţa astăzi că se va întoarce la Realitatea Tv şi că-şi va relua emisiunea chiar de mâine. Nu se ştie, însă dacă toţi cei care şi-au exprimat solidaritatea cu moderatorul vor mai fi invitaţi la postul de televiziune şi asta pentru că unii dintre ei l-au jignit destul de tare pe Cozmin Guşă.

Citiți și:  Cutremur POLITIC. Rareș Bogdan îi cere DEMISIA lui Orban: 'I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge'

Rămâne de văzut dacă informaţiile provenite pe surse se confirmă şi dacă într-adevăr Rareş Bogdan va reveni la Realitatea Tv chiar de mâine. Anunţul ar urma să fie făcut în scurt timp.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile