“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZENOUTATIPOLITICA

LOVITURĂ DE STAT ÎMPOTRIVA LUI DONALD TRUMP: ESTE ÎN CURS NOUA ORDINE PLANETARĂ

verxa

Ceea ce se întâmplă acum în Statele Unite este o lovitură de stat pentru răsturnarea președintelui Donald Trump. Iar expresia lovitură de stat este pe deplin adecvată: denotă o preluare a puterii prin mijloace nedemocratice.

Un editorial de Guy Millière în Dreuz

Această lovitură de stat nu se bazează doar pe cea mai mare fraudă electorală din vremurile moderne, ci și pe complicitatea activă a marii prese americane și occidentale, pe complicitatea rețelelor sociale și cea foarte activă a numeroși miliardari acționând la scară planetară.

Nu este vorba doar de a termina cu Donald Trump și de a-l înlocui cu o clică de extremă stânga, ascunsă în spatele senilului și foarte coruptului Joe Biden, ci de a termina și cu democrația în Statele Unite (dacă o fraudă atât de masivă este validată și nu este sancționată de justiție, fraude și mai mari sunt de așteptat să se producă) și de a promova o nouă ordine planetară foarte diferită, care a fost definită în anumite cercuri, precum Forumul de la Davos.

În aceste cercuri, se vorbește de luni bune că scopul este „Marea Resetare”: o înlocuire graduală a guvernelor printr-o „guvernare mondială” acționând în coordonare cu instanțe supranaționale precum Organizația Națiunilor Unite.

Companiile foarte mari vor gestiona economia în sinergie cu această „guvernare”. Aceasta ar defini „obiectivele majore” care vor trebui respectate în mod imperativ, cum ar fi lupta împotriva „schimbării climatice”Mijloace de supraveghere generalizate ar fi puse în aplicare, în numele „păstrării sănătății publice” și ar deveni omniprezente.

Vor fi promovate valori precum „incluziunea”, „accesul la bunurile esențiale”, promovarea unei lumi „multilaterale”, a unui „capitalism al acționarilor”.În cadrul acestui simulacru de capitalism, toate deciziile luate de companii vor fi ghidate de impactul global pe care aceste decizii îl vor avea, iar impactul global va fi definit de „guvernarea mondială”.În spatele tuturor acestor lucruri, deși nu se spune în mod explicit, există în mod clar dorința de a aboli suveranitatea diferitelor țări ale lumii și de a înlocui libertatea de alegere democratică cu un guvern mondial nedemocratic luat în mână de autoproclamate elite. Există, de asemenea, în mod clar planul de a pune în aplicare reglementări globale și de a trece la o economie globală administrată de sus de către elitele menționate anterior.

Există dorința de a face ființele umane dependente și de a elimina posibilitatea ca fiecare să fie liber și responsabil pentru propria viață.

„Obiectivele majore” și „valorile” promovate constituind un adevăr oficial, curând nesupunerea va deveni imposibilă.

Dacă observați asemănări între ordinea planetară propusă și Big Brotherdescris de George Orwell în 1984, nu vă înșelați.

Uniunea Europeană avansează deja în direcția acestei ordini planetare: popoarele europene sunt pe cale să-și piardă suveranitatea, libertatea de alegeri democratice, libertatea de inițiativă economică, posibilitatea de a fi responsabil de propria viață și de a refuza adevărul oficial.

Statele Unite sub Barack Obama urmau calea Uniunii Europene.

Donald Trump a fost adus la putere de refuzul poporului american de a continua să urmeze acest drum.

El a devenit brusc inamicul absolut, iar angrenajele loviturii de stat s-au pus în mișcare.

Frauda electorală este imensă, mai mare decât am descris-o în ultimele articole. Voi reveni cu detalii.

Presa mainstream americană participă activ la fraudă, o mare parte din presa occidentală și rețelele sociale de asemenea.

Într-o răsturnare a faptelor demnă de discipolii lui Lenin, autorii loviturii de stat îl acuză acum pe Donald Trump că încearcă să dea o lovitură de stat. Barack Obama spune surâzător pe un canal american de televiziune că, dacă va fi nevoie, armata americană îl va îndepărta pe Donald Trump: cuvinte identice cu cele citite de senilul și foarte coruptul Joe Biden pe teleprompter acum câteva săptămâni.

Grație miliardarilor care acționează la scară planetară, banii împotriva lui Trump curg în valuri.

Extrema stângă americană este folosită pentru a distruge granițele, a dizolva poporul american sub un val de imigranți, a distruge micile întreprinderi independente prin închidere în numele COVID. Extrema stângă americană este folosită și la suprimarea libertății cuvântului, iar Primul Amendament este din ce în ce mai amenințat.

În spatele senilului și foarte coruptului Joe Biden și a extremei stângi americane, au fost încheiate înțelegeri la scară planetară cu cei de la Davos, cu liderii UE și ai Chinei.

Donald Trump era ultimul obstacol.

Dacă el cade, noua ordine planetară se va instala într-un ritm accelerat, iar lumea occidentală va aluneca spre amurg, o anestezie forțată și o eutanasie lentă.

P.S. Știind că Stânga îi acuză pe toți cei care o incomodează de complotism, voi zice, pe de o parte, că sunt foarte atașat de dreptul natural al ființelor umane, sunr foarte atașat de democrație în cadrul ei natural, de libertatea de a vorbi, de a gândi, de a alege, de a face afaceri, și sunt foarte atașat de fapte.

Inițiatorii Marii Resetări nu își ascund câtuși de puțin planurile, iar elementele disponibile care arată că o lovitură de stat este în desfășurare sunt zdrobitoare.

Dacă mai mulți jurnaliști și-ar aminti că meseria lor este de a informa și nu de a dezinforma, situația ar fi mai puțin gravă. Sursa: Invictus

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.