Lovitura de stat din America

Nu am asistat în S.U.A. la alegeri, ci am văzut în desfășurare o lovitură de stat. O acțiune concertată a forțelor globaliste, care au nevoie de un președinte care să le urmeze fără „pâs” programul. Nu contează că acesta nu-și amintește nici numele rudelor, e chiar mai bine, e mult mai lesne de manipulat. Vederea la păpușa perfectă e fără obstacol.

Trump e un personaj de desene animate, dar politica lui a încercat să stea contra forțelor neoliberalismului, ale globalizării.

Ceea ce observăm în America e aplicarea politicii deep state-ului Unchiului Sam din variile părți ale lumii, unde au influență, transpusă pe pământ american. Propria mizerie li se revarsă în cap. Rețeta mârșăviilor americane din exterior s-a deversat la ei. Nu-i plâng, constat. Hoții la voturi, intimidări, eliminarea adversarilor politici pe baza dosarelor penale măsluite. Le-au testat în alte părți ale planetei, inclusiv în România, merg, sunt funcționale. Acum le folosesc, sunt omologate, au garanție, întorc realitatea spre ceea ce se dorește în mod nerușinat. Fără nicio tresărire pentru păstrarea aparențelor democratice.

Împăratul Caligula și-a vrut calul consul. Unii din S.U.A. ovaționează un fosilizat președinte. Imperiul roman s-a prăbușit. Nici America nu stă pe picioare ferme.

un comentariu de Alexandru Petria, scriitor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.