Lovitură de imagine: Dana Budeanu a semnat cu Antenele pentru un show cu Vulpița si Viorel la emisiunea culturala Acces Direct

Vulpita si Viorel sunt doi romani mai putin obisnuiti care au devenit celebri dupa ce au au avut numeroase aparitii in emisiunea culturala Acces Direct.

Fermecatorii tineri au demonstrat in fata camerelor de filmat un non conformism si o dezinhibare nemaipomenite ceea ce au facut-o pe exigenta artista, Dana Budeanu sa semneze instantaneu un contract cu Trustul Intact conform caruia va produce un super show impreuna cu cei doi.

„Viorel este un mafiot veritabil si Vulpita este o lady cum numai la Palatul Buckingam mai poti intalni asa ca am acceptat imediat propunerea de a face o emisiune impreuna cu ei. Singura mea conditie a fost sa nu fie difizata pe o televiziune generalista ci numai pe Antena 3. Acolo apar adevaratii mafioti care incearca , in fiecare seara, sa prosteasca ametitii fara scoala”, a declarat Dana extrem de entuziasmata.

Citiți și:  Dana Budeanu: 3 motive pentru care certificatul verde NU va funcţiona

Vezi: Chinezii au luat coronavirusul de la şerpi, românii iau virusul prostiei de la Acces Direct!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.