LOVITURĂ dată de Elena Udrea: și-a luat un avocat care dă fiori reci procurorilor DNA

chiciu

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea se plângea că nu-și găsește avocat pentru că nimeni nu are curaj să se bage în acest caz. Între timp, Udrea nu numai că și-a găsit un avocat, dar acesta este și o sperietoare pentru procurorii DNA.

Avocatul angajat de Elena Udrea este Alexandru Chiciu. Acesta a devenit cunoscut în perioada cât a fost procuror și nu orice procuror.

El a condus Secția II din Parchetul Național Anticorupție, dar între timp, fostul PNA și-a schimbat numele în DNA. Ei bine, Elena Udrea este anchetată de Secția II din DNA, adică exact departamentul peste care Chiciu a fost șef.

Într-un caz celebru în lumea justiției, Chiciu a reușit să rupă DNA în doi timpi și trei mișcări. Chiciu l-a reprezentat pe fostul judecător CSM, Toni Neacșu, un caz cu greutate la vremea lui. Deși în presă s-a făcut multă vâlvă, odată ajuns în instanță, Chiciu a desființat DNA-ul cu legea în mână: faptele de care era acuzat Neacșu nu erau prevăzute explicit în legea penală și, totodată, faptele nu erau comise de inculpat. Drept urmare, Neacșu a scăpat cu achitare. – Sursa

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Da ce sa faca avocatul sa inghita el hotiile prostituatei ?Udrea a furat cat a putut ,la fel Videanu ,Basescu ,Ghita si tiganul Tiriac care ne da sfaturi si ne trateaza de cretini da ne ia banii prin banci ,avioane magazine .Noi ,fraierii il imbogatim pe mistret .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *