Lovitură cumplită pentru Viorica Dăncilă! S-a aflat cine îi fură voturile

Viorica Dăncilă a aflat astăzi cum stă în preferințele românilor dar și care este candidatul care îi fură o mare parte din voturi. Rezultatele sondajelor nu lasă loc de nicio interpretare.

Surse social-democrate au declarat, pentru HotNews.ro, că Miron Mitrea – șeful campaniei PSD a prezentat astăzi conducerii PSD rezultatele primelor sondaje comandate de către partid. Astfel, PSD ar fi cotat cu 23%, iar Viorica Dăncilă cu 18%. Surpriza sondajului este Mircea Diaconu, cel care ar obține 13% și, spun sursele citate, rupe procente din voturile PSD.

PSD a comandat trei sondaje care au fost efectuate înaintea scandalului privind comisarul european și înaintea vizitei efectuate în America. Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă ar avea între 18%-22%, cu cinci procente sub scorul obținut de partid care ar fi în preferințele românilor cu 23%-27%.

Surpriza o constituie candidatul Pro România, Mircea Diaconu care se pare că este cotat cu 12-13% în preferințele electoratului și care ar rupe din procentele PSD.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/