Lovitură cumplită pentru Viorica Dăncilă! S-a aflat cine îi fură voturile

Viorica Dăncilă a aflat astăzi cum stă în preferințele românilor dar și care este candidatul care îi fură o mare parte din voturi. Rezultatele sondajelor nu lasă loc de nicio interpretare.

Surse social-democrate au declarat, pentru HotNews.ro, că Miron Mitrea – șeful campaniei PSD a prezentat astăzi conducerii PSD rezultatele primelor sondaje comandate de către partid. Astfel, PSD ar fi cotat cu 23%, iar Viorica Dăncilă cu 18%. Surpriza sondajului este Mircea Diaconu, cel care ar obține 13% și, spun sursele citate, rupe procente din voturile PSD.

PSD a comandat trei sondaje care au fost efectuate înaintea scandalului privind comisarul european și înaintea vizitei efectuate în America. Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă ar avea între 18%-22%, cu cinci procente sub scorul obținut de partid care ar fi în preferințele românilor cu 23%-27%.

Surpriza o constituie candidatul Pro România, Mircea Diaconu care se pare că este cotat cu 12-13% în preferințele electoratului și care ar rupe din procentele PSD.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *