Lovitură cumplită pentru Kovesi. Dezvăluirea care va pune capăt carierei fostei șefe a DNA. Totul s-a construit pe un fals

Dosarul despre care se spune că ar fi propulsat-o pe Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului General prezintă niște hibe. Conform unei hotărâri a Curții de Apel Cluj, condamnările de până la 14 ani au fost anulate. Potrivit ultimelor informații, dosarul nici nu i-ar fi aparținut fostei șefe a DNA.

Ancheta care a propulsat-o pe Laura Codruța Kovesi în funcția de procuror general a sărit în aer! Curtea de Apel Cluj a desființat sentința dată de fond. Informația a fost prezentată, vineri, în cadrul emisiunii „Exces de putere”, prezentată de jurnaliștii Oana Zamfir și Adrian Ursu.

Cu alte cuvinte, dosarul lui Kovesi a fost pulverizat. Condamnările de până la 14 ani de închisoare au fost anulate, informează Antena 3.

Citiți și:  Kovesi a dat lovitura! Parchetul European s-a apucat de curatenie IN FORTA

„Se întâmpla acum mai bine de un deceniu, dosarul a avut diverse etape, pe traseul său s-au întâmplat tot felul de întârzieri, așa cum justiția ne-a obișnuit, numai că acum a venit lovitura: dosarul înapoi, după ce fuseseră pronunțate condamnări importante.”, a declarat Adrian Ursu.

Potrivit informațiilor prezentate de Antena 3, acel dosar nu era al lui Kovesi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *