Lovitură cumplită pentru Kovesi. Dezvăluirea care va pune capăt carierei fostei șefe a DNA. Totul s-a construit pe un fals

Dosarul despre care se spune că ar fi propulsat-o pe Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului General prezintă niște hibe. Conform unei hotărâri a Curții de Apel Cluj, condamnările de până la 14 ani au fost anulate. Potrivit ultimelor informații, dosarul nici nu i-ar fi aparținut fostei șefe a DNA.

Ancheta care a propulsat-o pe Laura Codruța Kovesi în funcția de procuror general a sărit în aer! Curtea de Apel Cluj a desființat sentința dată de fond. Informația a fost prezentată, vineri, în cadrul emisiunii „Exces de putere”, prezentată de jurnaliștii Oana Zamfir și Adrian Ursu.

Cu alte cuvinte, dosarul lui Kovesi a fost pulverizat. Condamnările de până la 14 ani de închisoare au fost anulate, informează Antena 3.

„Se întâmpla acum mai bine de un deceniu, dosarul a avut diverse etape, pe traseul său s-au întâmplat tot felul de întârzieri, așa cum justiția ne-a obișnuit, numai că acum a venit lovitura: dosarul înapoi, după ce fuseseră pronunțate condamnări importante.”, a declarat Adrian Ursu.

Potrivit informațiilor prezentate de Antena 3, acel dosar nu era al lui Kovesi.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *