LOVITURA CRUNTA pentru Dragnea. Ce se întâmplă cu Liderul PSD


Sondajul pentru alegerile prezidentiale îl clasează pe Călin Popescu Tăriceanu pe locul 2

Se pare că voturile de la Klaus Iohannis au migrat spre liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care ar obține 29% din voturi, dacă duminică ar fi organizate alegeri prezidențiale. Scorul lui Tăriceanu a crescut considerabil, față de ultimul sondaj de opinie, când ar fi obținut 22% din voturi. Președintele Senatului ar obține un scor de trei ori mai bun decât partidul său ALDE, ceea ce înseamnă că ALDE reprezintă în opțiunea electoratului pur și simplu persoana lui Călin Popescu Tăriceanu.

În cazul președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, deși se înregistrează o ușoară creștere de doar 3 procente față de studiul din luna iulie, scorul său a ajuns la doar 15 procente. Liviu Dragnea avea un scor de 22%, în luna aprilie 2018, dar a doua condamnare în justiție, în dosarul angajărilor ilegale de la CJ Teleormana, l-a dus la 12%, în iulie, apoi la 15% la ultimul sondaj de opinie. De remarcat că se află la o cotă de sub jumătate din cât întregistrează aliatul său din ALDE și de mai mult de 3 ori mai puțin decât scorul partidului pe care îl conduce cu mână de fier.

Fostul premier Dacian Cioloș și-a conservat scorul de 10%, cât a înregistrat și în iulie, dar dublu față de partidul său. Liderii PMP și al UDMR, Eugen Tomac și Kelemen Hunor și-au păstrat oarecum intențiile de vot anterioare, dar sub intenția de vot a partidelor pe care le conduc.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.