Loreria Vaccinării sau mai bine zis… Loteria Regretelor

Loteria Regretelor

În spatele deciziei de a impune acces diferențiat la spațiile și serviciile publice în funcție de dosarul medical citesc mentalitatea de tip Mihăilă, din care a ieșit și ideea cu Loteria Regretelor, unde doar vaccinații erau incluși în tragerea la sorți a câștigătorilor. Ideea era ca cei care nu s-au vaccinat încă să se vaccineze măcar din invidie, dacă nu din teama de a nu muri în chinuri, cu tuburi în nas, fără telefon și ignorat de ”eroii noștri”.

Acolo unde teama de moarte nu mai ține, șansa de a câștiga o friteuză poate distrage atenția omului care contemplă cu indiferență hăul eternității, orientându-i atenția spre aripioare pane, s-a gândit Mihăilă, cu un gând care, în mod paradoxal, este și foarte aproape și foarte departe de zeitgeistul momentului. Altfel zis, să-i dăm omului o șansă la viață, luându-i șansa unei vieți normale.

Această mentalitate se manifestă acum și în convingerea că cei nevaccinați vor privi cu jind către vaccinații care înfulecă hamburgeri la Mall, salivând pe marmure până când cei mai slabi de înger vor ceda și vor zice ”la naiba, nu mai rezist, dacă nu-mi iau acum un pui tzaztiki mor aici cu zile, soră, uite brațul, bagă un Pfizer, că vreau să trăiesc!”.

Dar ceea ce au pierdut din vedere funcționarii gânditori este că accesul la societate nu este chiar atât de atractiv atâte vreme cât societatea în cauză este societatea românească. Și cea mai bună dovadă este că, spre deosbire de românii din România, românii din diaspora se vaccinează în draci, și pe bună dreptate: dacă te vaccinezi la Milano, primești acces la o viață normală tot în Milano, nu în Iași.

Cu alte cuvinte, când guvernul îi ia românului dreptul de a se bucura de o viață normală, îi ia nimica, că viața nu era normală din capul locului. Și cea mai bună dovadă este că vaccinații nu dau năvală în spațiile publice, bucurându-se de spațiu și lipsa cozilor la orice. Și ei sunt triști, dezamăgiți și țepuiți. Păi, pentru ”asta” m-am vaccinat eu? Păi, ”asta” aveam și-nainte, și era oribil.

Asta-i adevărata Loterie a regretelor. Să crezi că vaccinul te teleportează în Vest și să te trezești tot în Est. Tough luck, boys. Mai băgați o doză, că poate-poate. – Scânteia Internetului

Vezi – LOVITURĂ PENTRU MAFIA BIGPHARMA: Italia corectează numărul de decese C0VID, reducându-l cu 97%

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *