LOREDANA GROZA NU ARE PIC DE RUSINE. ȘI-A SCĂPAT SÂNII LA VEDERE, ÎN DIRECT LA TV

Multă lume se întreabă care este secretul Loredanei Groza. Vedeta se menține în formă, la aproape 50 de ani, numai că – din dorința de a atrage privirile – ”reușește” uneori să facă unele gafe monumentale. Așa s-a întâmplat și acum. Invitată într-o emisiune TV, Loredana Groza a ”scăpat” sânii la vedere, spre surprinderea multor telespectatori.

Loredana Groza s-a declarat, de mai multe ori, împotriva operațiilor estetice, preferând să rămână ”naturală”. Totuși, au existat și voci care au afirmat că vedeta a recurs la mici ”ajustări”, totul pentru a rămâne în centrul atenției și din punct de vedere fizic.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza.

”Cântă acum cu mine” este show-ul pe care Loredana Groza, fostă jurată la ”Vocea României”, Cabral, dar și 100 de muzicieni îl vor oferi în premieră spectatorilor din România. Muzică, dans, bucurie și multă energie – așa ar putea fi descrisă atmosfera din primele zile de filmare. Acesta va putea fi urmărit.

Într-un decor spectaculos, interpreți din toată țara vor încerca să-i convingă pe cei 100 că pasiunea pentru muzică nu are bariere, nu se diferențiază în funcție de gen, vârstă sau ocupație. ”Cântă acum cu mine” este despre bucuria de a cânta împreună, indiferent dacă cel de pe scenă e amator sau profesionist, scrie viva.ro.

Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal… până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume”, a spus Cabral, gazda show-ului ”Cântă acum cu mine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.