fbpx
Filme Online Subtitrate

Lora, despre schimbarea majoră din viața ei. Unde ar vrea artista să se mute. „Un loc retras…”

Pentru Lora, insula Bali are o semnificație specială, fiind locul în care a trăit experiențe unice și memorabile. În timpul anului 2020, în plină pandemie, cântăreața și partenerul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați pe această insulă exotică. În acest an, ei s-au întors în Bali la începutul anului pentru o vacanță binevenită. Însă, noutatea majoră este că Lora își propune să își petreacă o perioadă scurtă, dar semnificativă, locuind în Bali.

Această decizie surprinzătoare reconfirmă legătura profundă pe care Lora o are cu acest loc și cu experiențele pe care le-a trăit acolo. Fanii așteaptă cu interes să vadă cum se va dezvolta acest nou capitol în viața plină de aventuri a artistei și cum va influența această experiență deciziile și creațiile sale viitoare.

„Nu se știe niciodată. Noi suntem oamenii care au început să învețe să facă ceea ce simt, să spună și nu, chiar dacă sunt evenimente, putem să le refuzăm și atunci dacă simțim să ne ducem pe o insulă, ne ducem. Dar oricum începutul fiecărui an o să ne prindă în Bali, este o chestie pe care o facem și gata: acolo vom locui! Minim 3 luni: ianuarie, martie, aprilie, mai și cu începutul verii să venim și noi acasă sau 3 luni cum am stat anul acesta, a fost super. Am crezut că voi prinde primăvara și copacii înfloriți, nu a fost așa”, a spus Lora pentru Playtech Știri

lora-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Care este motivul pentru care a ales Lora această destinație

Lora a spus și ce îi place cel mai mult în acest loc:

„Ai altă adrenalină. Bali nu este ceva, un loc retras, în care nu există nimic în afară de palmieri și apă. Sunt oameni, e civilizație, e agitație, am foarte multă treabă, sunt o grămadă de locuri pe care nu am apucat să le vedem, pentru că aveam foarte multă treabă. Nu e vacanță, e pur și simplu schimbare de domiciliu”, a completat vedeta pentru sursa citată anterior. 

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.