Lojă Masonică, luată cu asalt de un grup de indivizi. Cine se află în spatele atacului

Un grup de indivizi a luat cu asalt templul masonic al Lojii Marelui Orient din Rennes, o clădire situată chiar lângă secția de poliție.

Protestatarii cunoscuți ca Vestele Galbene au mers pe strada Thiers, unde se află Templul Masonic din Rennes. Ușa din față a fost spartă și sticle de bere au fost aruncate înăuntru.

Templul situat în apropierea secției de poliție a fost atacat

„La atac!“ A strigat un individ. Şi au început să lovească ușa din față. Au fost aproape toți beți, spun surse locale. Ușa s-a rupt, apoi au aruncat cu sticle de bere la parterul Templului. Paznicul templului a reuşit să avertizeze pe unul dintre “frații” care locuia alături. Şi imediat poliția a intervenit “, afirmă Jean-Pierre Planckaert, membru al Templului.

Jean-Pierre Planckaert: “Francmasonii sunt adesea ținta Vestelor Galbene, în special pe rețelele sociale. Ei denunță în mod regulat despre teoria conspirației iudeo-masonică spunând că este “o teorie conspirativă care implică o presupusă coaliție”. “Am avut avut mesaje scrise pe templul nostru din Rennes, dar niciodată acest tip de atac. Condamnăm cu cea mai mare fermitate”.

O plângere a fost depusă de un membru al “Lodge Parfaite Union”. Templul masonic din Rennes datează din 1932 şi găzduiește în fiecare lună între 24 și 25 întâlniri ale membrilor, potrivit ouest-france.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/