Liviu Dragnea va fi înlăturat. Ultimatum dat de partid. Cât timp mai are la dispoziție

Liviu Dragnea a primit un termen de la partid pentru ca amnistia și grațierea să fie aprobate, însă pentru acest lucru îi trebuie un ministru de justiție care să semneze.

Liviu Dragnea a primit din partid un termen limită 1 Decembrie pentru amnistie şi gratiere. Pentru că nu va obţine plecarea lui Toader cu acceptul lui Tăriceanu, PSD încearcă o altă cale cu mâna Opoziţiei. Oamenii lui Dragnea se pregătesc să voteze moţiunea simplă a Opoziţiei împotriva ministrului Toader şi să foloseasca apoi acest rezultat ca motiv pentru demiterea ministrului.

Dragnea nu mai are majoritate în Camera Deputatilor. S-a vazut deja. Urmează voturi foarte importante pentru onorarea promisiunilor făcute în partid, funcţii, mai ales la ASF, care pot fi trântite de o nouă majoritate de facto antiDragnea.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

„Nu le dau sugestii pentru că le-au tot dat unii. Unii să nu mai fie, alţii să rămână…. Să judece în consecinţă după propria conştiinţă. Eu nu pot să întorc mâna la spate deputaţilor PSD „, a declarat Liviu Dragnea, întrebat ce mesaj are pentru sociali democraţi având în vedere că miercuri se dă, în plenul Parlamentului, votul pe moţiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader.

Întrebat de moţiunea ce îl vizează pe ministrul Justiţiei, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat marţi că rolul majorităţii este să voteze împotrivă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile