“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Liviu Dragnea, naș la MUSULMANĂ, Florin Iordache, naș la ARAB! Aceste SPECIEMENE NE CONDUC datorita “DESTEPTILOR” care au votat PSD!

iordache

Ce vedeți în poză este BMW-ul ultracunoscut cu care umbla până mai ieri aproape ministrul Justiției, Florin Iordache. Nu, nu este al lui. Este al finului libanez, condamnat în prezent la ani grei de pușcărie. Cu toate telefoanele date, deh, de pesedist… Dar omul tocmai d-aia a fost pus acum de Dragnea, să întoarcă roata! Apropo, ce-or avea frate pesediștii ăștia de iubesc atâta musulmanii? Au început cu Omar Hayssam și nu s-au mai oprit…. Amănuntele despre îmbârligăturile lui Iordache cu arabii le puteți citi mai jos…

*** Ziarul local Olt-alert/Mafia din Caracal – amputată. Finul deputatului Florin Iordache, la pârnaie/11 septembrie 2014 

Deputatul de Olt Florin Iordache a fost cuprins de nelinişte în ajun de campanie electorală: finul său, libanezul Henri Saouma, zis Rico, cunoscut om de afaceri în Caracal, a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală. Este motivul pentru care, săptămâna trecută, parlamentarul a dat înfrigurat câteva telefoane.

Debut, deci, greu de campanie electorală pentru Florin Iordache, lovit cu leuca de ştirea că finul său de la Caracal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile marţea trecută, împreună cu alte 13 persoane, printre care şi directorul executiv al Fabricii de Zahăr Corabia, sirianul Rabie Abdalla. Ambii făceau parte dintr-un grup infracţional specializat în infracţiuni de evaziune fiscală şi care a prejudiciat statul cu opt milioane de euro. Învinuiţii au înfiinţat în Bulgaria şi Ungaria societăţi comerciale în numele cărora erau efectuate achiziţii intracomunitare de mărfuri din România, scutite de la plata TVA. În realitate, prin utilizarea de documente false, mărfurile erau comercializate pe teritoriul României, fără plata taxelor şi impozitelor aferente, prin intermediul altor societăţi comerciale, controlate de membrii grupării. În cazul lui Rico, importante cantităţi de conserve de fructe şi legume procesate la Caracal şi destinate, în documente, unor firme din Bulgaria ajungeau, de fapt, la complexul comercial Marlorex SRL din Craiova, firmă care a mai fost implicată în tranzacţii intracomunitare ilegale cu zahăr, în cadrul unui grup infracţional care a avut legături cu Clanul Butoane din Giurgiu şi cu senatorul Cezar Măgureanu.

Dar finul lui Iordache nu este implicat doar în acest gen de matrapazlâcuri. El a pus mâna pe mai multe terenuri din Caracal, având de partea sa aliaţi de nădejde, precum fostul primar al urbei, Gheorghe Anghel, sub conducerea căruia multe dintre documentele în care era implicată administraţia treceau pe la biroul notarului Şerban Cernat, preşedintele PNL Caracal – el însuşi un apropiat al fostului edil şi coleg de partid cu Henri Saouma. Cercul are o frumoasă închidere, pentru că, după cum se ştie, Florin Iordache a fost ales deputat de trei în Colegiul 5 (Caracal) cu sprijinul nemijlocit al primarului Anghel şi al finului Rico.

VEZI SI: PSD A TRAS TEAPA TUTUROR: Guvernul amana cu un an taierea taxelor. Masurile, cerute de Liviu Dragnea

Retrospectiva unei prietenii. Legături dubioase

Prietenia dintre Florin Iordache şi Rico este veche, pecetluită prin înrudirea celor doi ca naş şi fin. Povestea lor începe în urmă cu peste un deceniu, atunci când un grup de arabi a descins pentru prima oară în Caracal. Nimeni nu ar putea spune cu certitudine cum și de ce au ajuns libanezii tocmai în acest oraș, după ani și ani de afaceri în București. Nimeni, în afară de deputatul Florin Iordache, proaspăt parlamentar pe atunci, despre care gurile rele din Caracal spun că el i-ar fi adus pe arabi aici. Asta după ce libanezii au înființat și lichidat mai multe firme în Capitală. Firmele se ocupaseră cu comerțul, schimbându-și extrem de des adresele și acționarii.

Pe Henri Saouma (născut în în 1971, la Beirut) îl găsim pentru prima oară în România în 1994, ca acționar în firma Etoile Com SRL. Evident că, o dată ajuns în Caracal, el i-a fost prezentat primarului de cursă lungă Gheorghe Anghel. Printre primele acțiuni ale libanezului în Caracal s-a numărat și implicarea acestuia în „pomana“ complexului de creștere și îngrășare a porcilor SUINPROD, falimentată de șmecherii postdecembriști și vândută pe mai nimic în comparație cu ceea ce a reprezentat cândva această unitate economică pentru județul Olt.

VEZI SI: MANIPULARE marca PSD: Au DAT AFARA pacientii din Spitalul Judetean pentru o filmare de PROPAGANDA – VIDEO

Ei bine, după ce Primăria Caracal s-a retras, în mod dubios, de la masa credală formată în cadrul falimentului SUINPROD, deși avea o sumă importantă de recuperat de la societatea falită, libanezul Saouma și compatrioții săi cu care se însoțise ca parteneri de afaceri în Caracal prind, și ei, o halcă din cadavrul economic de la marginea orașului, punând mâna pe câteva hale ale fostei crescătorii de porci. Cât au scos din vânzarea acestora, pe bucățele, doar ei și romii care au încărcat sute de căruțe și zeci de camioane cu fier și cărămizi știu. Și, poate, proaspătul parlamentar de atunci Florin Iordache, deloc inocent în legătură cu această afacere. Presa vremii scria că, sub protecția lui Iordache, vânzarea halelor cumpărate la un preț derizoriu a însemnat, în parte, o țeapă trasă clienților romi. Câțiva dintre aceștia, simțindu-se înșelați, au început să facă valuri. Ei s-au lovit însă de un zid atunci când au încercat să-și arate supărarea instituțiilor abilitate ale statului.

Câteva „amănunte“: Iordache era deputat în Parlamentul României, prietenul și colegul său de partid Gheorghe Anghel era primarul orașului, iar soția lui Iordache – președinte al Judecătoriei Caracal. Romii au rămas atunci cu buza umflată. De atunci, afacerile lui Rico au înflorit an de an la Caracal. El controlează astăzi mai multe firme, între care se numără SC Monte Verde SRL (specializată în activităţi de comerț), SC Monte Verde Group SRL (prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor), SC Monte Verde Distribution SRL (comerț cu ridicata al fructelor și legumelor) și SC Spartan Pază și Protecție SRL.

VEZI SI: MANIPULARE marca PSD: Au DAT AFARA pacientii din Spitalul Judetean pentru o filmare de PROPAGANDA – VIDEO

Speranțe pentru evazionist

Deci, arestarea libanezului adoptat de Caracal a fost o veste tristă pentru deputatul Florin Iordache, mai ales din perspectiva campaniei pentru alegerile parlamentare care a început vineri, ţinând cont că Florin Iordache va candida pentru un nou mandat de deputat, în Colegiul 3 de data aceasta, şi că libanezul este cunoscut pentru bunăvoința sa în materie de finanţare electorală.

Pe acest fond, s-ar putea prea bine ca Henri Saouma – Rico să spere la un sprijin pe care ceilalţi 13 învinuiţi băgaţi după gratii nu îl pot avea; aceştia din urmă nu au naşă judecătoare la Înalta Curte de Casație și Justiție (unde a ajuns soția lui Iordache de câțiva ani buni), aşa cum are libanezul, care, cel puţin pe portalul Tribunalului Dolj, se bucură de un regim special în materie de recurs, declarat în rând cu ceilalţi în 6 noiembrie, dar şi separat, în 7 noiembrie. O avea asta legătură cu telefoanele înfrigurate ale naşului de la începutul săptămânii trecute? Nașu’ spune că nu, deși nu prea s-a arătat plăcut surprins de întrebarea noastră în legătură cu subiectul Rico. „Ce să declar în legătură cu asta? Prietenia mea cu el este una, iar treaba cu arestarea sa este alta. Nu cunosc pentru ce a fost arestat el, nu știu ce a făcut și nu o să fac nimic în privința asta“, a declarat, vineri, deputatul Florin Iordache. Care, până mai ieri, conducea un superb autoturism de teren ce nu i-a aparținut niciodată (din nou gurile rele caracalene spun că autoturismul îi aparține finului Rico). Şi care, susţin surse judiciare, are motive să fie neliniştit nu doar din pricina finului, ci şi din pricina sa, pentru că din convorbirile telefonice înregistrate de SRI şi folosite ca probe în dosar n-ar lipsi vocea parlamentarului.

VEZI SI: Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze

*** Ziarul local Olt-alert.ro/Ani grei de puşcărie pentru finul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache/28 SEPTEMBRIE 2016

Omul de afaceri Henri Saouma, supranumit Rico, de origine libaneză, patron al grupului de firme Monte Verde din Caracal şi fin al preşedintelui interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a fost condamnat, marţi, de Tribunalul Dolj la opt ani de închisoare cu executare într-un dosar în care alţi 13 inculpaţi au primit pedepse cu executare pentru evaziune fiscală. În total, cei 14 inculpaţi au primit 120 de ani de închisoare.

Dosarul a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT în 2013, lotul inculpaţilor cuprinzând 18 de persoane.

„În temeiul art. 88 C.p. deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii şi arestării preventive de la 6.11.2012 la 24.01.2013. 16. În baza art. 9 alin. 1 lit. c şi alin. 3 din Legea nr. 241/2005 cu aplicarea art. 41 alin. 2 şi art. 13 din Codul penal de la 1968 condamnă pe inculpatul SAOUMA HENRI la pedeapsa principală de 8 ani închisoare cu executare în regim de detenţie şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a, b şi c C.p. de la 1968 – acesta din urmă constând în decăderea din dreptul de a fi administrator al unei societăţi comerciale, pe o perioadă de 5 ani”, se arată în sentinţa Tribunalului Dolj.

VEZI SI: PSD anunta ca NU va mai creste salariul minim. In mod mincinos da vina pe Guvernul Ciolos

Henri Saouma este finul deputatului de Olt Florin Iordache căruia i-a finanţat, potrivit surselor din mediul politic local, mai multe campanii electorale.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi directorul executiv al Fabricii de Zahăr Corabia, sirianul Rabie Abdalla, care a primit şase ani de închisoare cu executare. Ambii au făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în infracţiuni de evaziune fiscală şi care a prejudiciat statul cu opt milioane de euro. Membrii grupului au înfiinţat în Bulgaria şi Ungaria societăţi comerciale în numele cărora erau efectuate achiziţii intracomunitare de mărfuri din România, scutite de la plata TVA. În realitate, prin utilizarea de documente false, mărfurile erau comercializate pe teritoriul României, fără plata taxelor şi impozitelor aferente, prin intermediul altor societăţi comerciale, controlate de membrii grupării. În cazul lui finului lui Florin Iordache, importante cantităţi de conserve de fructe şi legume procesate la Caracal şi destinate, în documente, unor firme din Bulgaria ajungeau, de fapt, la complexul comercial Marlorex SRL din Craiova, firmă care a mai fost implicată în tranzacţii intracomunitare ilegale cu zahăr, în cadrul unui grup infracţional care a avut legături cu Clanul Butoane din Giurgiu şi cu fostul senator Cezar Măgureanu.

Din cei 18 inculpaţi, 14 au primit condamnări la închisoare cu executare, pedepsele cumulând 120 de ani după gratii.

Inculpaţii condamnaţi sunt obligaţi să plătească peste 4,2 milioane de lei, în solidar cu societăţile SC Zahărul Corabia SA, SC Isopan Est SRL, SC Anmarad SRL, SC Caristel Trans SRL, SC Geordany Trans SRL, SC 4M Raid Com SRL, SC Wroclaw SRL, SC Eurocad Grup SRL, SC Romcad Grup SRL, la plata sumei adaugându-se dobânzile şi penalităţile de întârziere, calculate începând cu data producerii prejudiciului şi până la data achitării integrale a sumei datorate. Sursa: Comisarul.ro

VEZI SI: EI au contribuit la TRADAREA ROMANIEI, datorita lor sunt PUCISTII PSD-ISTI la putere!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.