Liviu Dragnea, însoțit de iubita lui la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Olguța Vasilescu – Ce rochie a ales Irina Tănase / VIDEO

Președintele PSD Liviu Dragnea a venit însoțit de iubita lui, Irina Tănase, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Liderul PSD le-a transmis mirilor „casă de piatră”. Irina Tănase a ales o rochie neagră pentru petrecere.

De asemenea, în jurul orei 20.00, a sosit și premierul Viorica Dăncilă.

Petrecerea are loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda sunt 517 invitați.

Petrecerea vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Cununia a fost urmată atunci de o petrecere într-un local din zona centrală a orașului Craiova.

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/