Liviu Dragnea – ANUNT SOC – despre DEMISIA Vioricai Dancila

Dragnea, o nouă reacție la solicitarea lui Iohannis ca Dăncilă să demisioneze

Liviu Dragnea a declarat că nu vede niciun motiv serios pentru care președintele Klaus Iohannis să ceară demisia premierului Viorica Dăncilă.

„Eu, personal, n-am văzut şi nu văd niciun motiv serios pentru care preşedintele să ceară demisia doamnei prim-ministru”, a declarat Dragnea, joi, la Parlament, citat de agerpres.ro.

Președintele Camerei Deputaților a anunţat că atât el, cât şi premierul Viorica Dăncilă vor participa la recepţia de la Palatul Cotroceni, organizată cu prilejul Zilei Europei.

„Eu voi confirma participarea la acest eveniment, la Cotroceni. Doamna prim-ministru mi-a spus acum că şi dumneaei, împreună cu miniştrii, vor onora această invitaţie. Este un eveniment important Ziua Europei şi, de asemenea, eu şi noi vrem să transmitem un semnal că noi n-am susţinut şi nu vrem să încurajăm escaladarea acestui conflict sau a oricărui tip de conflict”, a spus Dragnea.

Citiți și:  Răsturnare de situație în amantlâcul anului! Pe cine bănuiește Irina Tănase că i-ar fi ”fabricat” scandalul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.