LIVIU DRAGNEA A LUAT FOC! L-au apucat dracii la interviul acordat presei. „Cereti #rezist si lui Iohannis sa ma impuste maine!”

Liderul PSD Liviu Dragnea a dezmințit miercuri informația relatată de România Tv, conform căreia acesta ar fi sunat un lider PNL pentru a-i da asigurări că formațiunea sa va vota în favoarea moțiunii depuse împotriva lui Tudorel Toader.

„Mi-a scăpat această prostie? Unde a apărut? N-a apărut la știripesurse? Mă mir, cum v-a scăpat asta. Nu, este o minciună. Dacă este vreun lider PNL mai mare sau mai mic care să susțină asta este liber să o facă. N-am avut o discuție cu un lider PNL de nu mai știu când”, a spus Dragnea.

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu a fost demis, liderul PSD Liviu Dragnea a dat asigurări că emiterea unei OUG pe amnistie și grațiere nu este o prioritate pentru PSD.

Citiți și:  S-a aflat! INFORMATIA momentului despre Liviu Dragnea! Cand va ieși din închisoare

„OUG privind frațierea începe să devină fetișul dumneavoastră. Nu e preocuparea noastră. Ne scuzați și pe noi, dacă un deputat de la noi are o părere că OUG trebuie emisă, noi, cei care avem o altă părere suntem mulți”, a declarat Liviu Dragnea.

VEZI SI: LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea! Ce i-au făcut PUCIȘTII PSD!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU