LIVE-UL DE LA PRIVEGHI CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA! A UMPLUT COȘCIUGUL CU BERE SI CONIAC, IAR CE A URMAT ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE! ATENȚIE, IMAGINI HALUCINANTE!

Imagini de-a dreptul șocante de la un priveghi! Mortul este înconjurat de sticle cu bere, în jur de 20, iar la căpătâi, apropiații lui i-au plasat și câteva de coniac. Totul se petrece într-o localitate din România, iar cel care a filmat scenele uluitoare a postat, cu nonșalanță, pe pagina lui de socializare.

Nu numai sticlele cu băutură plasate în sicriu, în jurul bărbatului, șochează! Felul în care se manifestă unii dintre apropiații celui decedat este îngrozitor. Un tânăr îl sărută pe gură pe mort, apoi îi toarnă și băutură. Chipurile, asta ar fi fost ultima dorință a celui din sicriu.

Inițial, prima poză postată și flmulețul de la priveghu nu prevestesc grozăvia ce avea să urmeze. ”Cumnate, dumnezeu să te ierte și să te aibă în pază, amin”, este mesajul celui care a postat, deasupra fotografiei cu mortul în sicriu, având și o icoană pusă între mâini.

A urmat grozăvia. În al doilea filmuleț postat, mortul este înconjurat de sticle de bere, între ele strecurându-se și câteva de coniac. Iar rudele îl jelesc la căpătâi. Un bărbat desface o sticlă de coniac, ia un gât, iar pe al doilea i-l toarnă pe gură mortului!! În timp ce o femeie îl plânge pe decedat. Șocant e că toată scena este urmărită și de un băiețel și o fetiță, care nu au mai mult de șase ani.

În comentariile primite, cei mai mulți se amuză și fac glume, unele macabre, puțini fiind cei care iau atitudine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.