Liderul partidului NAŢIONALIST suedez şi declaraţiile FULMINANTE despre HITLER: „A fost o persoană… ”

Liderul suedez al Mișcării de rezistență nordică, Simon Lindberg, a avut o abordare șoc despre politicile lui Adolf Hitler. Mai mult, partidul său este pe punctul de a candida în alegerile generale cu mesajul „Vrem să luăm înapoi țara de la trădătorii din Parlament”.

Mișcarea de rezistență nordică (MNR), a manifestat ieri la Stockholm unde s-a confruntat cu o contra-manifestaţie cu scopul de a arăta electoratului suedez că membrii Mişcării sunt neo-naziști. Grupul pan-nordic a fost înregistrat ca un partid politic în Suedia în 2015 și se pregătește acum pentru primele sale alegeri generale care vor avea loc peste două săptămâni.

„Vrem să luăm înapoi țara de la trădătorii din Parlament”, a declarat Lindberg pentru RT.

Citiți și:  Emanius - Voi n-ați fost cu noi în celule (versuri de Radu Gyr)

Membrilor MNR nu le place să fie descriși ca neo-naziști, numindu-i „spălați pe creier” pe cei care afirmă acest lucru dar, în același timp, nu-și ascund aprecierea față de politicile Partidului Național al Muncitorilor din Germania (NSDAP).

Lindberg a mers mai departe şi l-a lăudat pe Hitler spunând că liderul nazist a fost „o persoană foarte bună pentru poporul german”, iar Hitler „a eliberat Germania de globaliștii și bancherii, care se prăbușesc astăzi în Suedia”. „A făcut ceea ce era necesar pentru a asigura libertatea oamenilor”, continuă Lindberg cu mult curaj.

„Suntem socialiști naționalişti, așa cum a fost Hitler și facem tot ce trebuie pentru a întoarce națiunea pe drumul bun (…). Infamul Fuhrer al Germaniei a fost înconjurat de „un milion de minciuni”, spune Lindberg. Printre alte declarații extrem de controversate ale liderului MNR, a fost că: „Holocaustul, probabil, a fost cea mai mare minciună din istorie”.

Citiți și:  „Turismul avortului“ susținut de ministrul Sănătății din Suedia, pentru femeile poloneze: Veniți aici să vă ucideți copilul!

Astăzi, problema criminalității și a imigrației a devenit o temă centrală înaintea alegerilor din 9 septembrie, în care MNR dorește să prezinte 24 de candidați publicului, sperând să treacă pragul de patru procente pentru a intra în Parlament. – Sursa: EVZ.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile