Liderul Jobbik a fost invitat la Moscova de Alexandr Dughin

vona-gabor-rusia

Rusia incurajeaza extremistii maghiari, care militeaza pentru independenta si alipirea Transilvaniei la Ungaria.

Vona Gabor, liderul patridului extremist sovin Jobbik, a facut o vizita la Moscova, totul la invitatia lui Alexandr Dughin. Liderul Jobbik a sustinut o prelegere la Universitatea de Stat Lomonosov din Moscova.

Dupa ce s-a intors de la Moscova, Vona Gabor, a participat la mitingul anti-romanesc al secuilor de la Targu Mures. Legatura dintre Jobbik si Kremlin este flagranta, actiunile lor fiind sustinute de Moscova.

La Universitatea Lomonosov din Moscova, liderul Jobbik a afirmat ca „SUA este un experiment european deformat”, ca Uniunea Europeana este „o organizatie tradatoare” si ca, de fapt, Rusia este „mult mai europeana, pentru ca ea pastreaza traditia, mai degraba decat venereaza banii si cultura de masa”.

Liderul Jobbik: “Promisiunile Uniunii Europene au fost minciuni, nu am castigat mai multa libertate de la aderarea la Uniunea Europeana, in schimb au luat pietele noastre, fabricile noastre si au umplut rafturile magazinelor noastre cu gunoi vestic”.

Vona Gabor sustine ca in cativa ani tara sa va trebui sa aleaga daca va ramane lipita de Uniunea Europeana, sau va adera la Uniunea Eurasiatica, ori va ramane independenta.

200-p

Pentru necunoscatori, cladirea Universitatii Lomonosov din Moscova este matricea, modelul principal dupa care au fost construite mai multe „Case ale Scanteii” in tot fostul lagar comunist.

La Kiev, Leningrad si Minsk existe cate o astfel  de cladire-monstru, iar in Moscova sunt sase. unele au fost transformate in hoteluri iar altele in centre de conferinte.

O astfel de cladire se mai afla si in centrul Varsoviei, chiar langa artera principala comerciala Marshalkovska si gara subterana Warszawa Centralna.

Formatul arhitectonic al cladirii Universitatii Lomonosov din Moscova este considerat de est-europeni un simbiol al comunismului si al puterii Kremlinului.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile