Liderul ISIS, actor israelian pregatit de Mossad

isis

Chiar nu vi se pare ciudat ca fundamentalistii ISIS, teroristii rai care pun la cale califate musulmane radicale, nu vor sa scoara niciun cuvant despre atacarea Israelului?! Cum se face ca ISIS nu lupta in Palestina de partea Hamasului si bantuie linistiti prin desert sa puna la cale jihaduri?! De ce ISIS, aparuti cu cateva luni inainte ca Israelul sa invadeze Palestina, nu s-au legat sub nicio forma de khazarii sionisti din Israel? De ce ISIS au fost PROMOVATI de la bun inceput de Statele Unite si CIA?!

De ce credeti dumneavoastra ca americanii racnesc ca din gura de sarpe: “Uite fundamentalismul islamic cum este la un pas sa se reverse peste Europa! Israelul, doar se apara si ISIS sunt adevarata problema a omenirii”. Sfatul nostru:  mare atentie la ce promoveza mass-media si nu va mai lasati pacaliti atat de usor de “razboiul impotriva fundamentalismului islamic”.

Citiți și:  COMUNISMUL A REVENIT! Dosar penal după ce AUR a catalogat Holocaustul drept „o temă minoră”. Parchetul General s-a autosesizat

Bineinteles, in colonia Romania, administrata de Statele Unite si Israel, vom auzi tot timpul urmatorul discurs: “Terminati cu teoria conspiratiei! Nu va ganditi ca puternicii stapani de la Washington si Ierusalim, sarutam mana cu adanca supunere, sunt cu ochii pe noi?! Stapanii ne-au transmis destul de clar: “Vine fundamentalismul islamic”. Noi suntem in masura sa-i contrazicem pe puternicii stapanii de la CIA si Mossad?! Problema este clara: Israelul se apara si ISIS sunt bau-bau-ul planetei! Haideti mai bine sa vedem cum stam cu antisemitismul si holocaustul, au inceput stapanii sa ne certe ca a scazut Industria cu cateva zeci de milioane de dolari anual! E dracia dracului, am ajuns sa-i contrazicem pe stapanii coloniei noastre!”.

Citiți și:  News alert! S-a raportat primul caz de „flurona”

http://topinfopost.com/2014/08/08/isis-leader-al-baghdadi-is-a-jewish-mossad-agent-french-reports

Simon Elliot (Elliot Shimon) aka Al-Baghdadi was born of two Jewish parents and is a Mossad agent.

We offer below three translations that want to assert that the Caliph Al-Baghdadi is a full Mossad agent and that he was born Jewish father and mother:

The real name of Abu Bakr al-Baghdadi is “Simon Elliott.”

The so-called “Elliot” was recruited by the Israeli Mossad  and was trained in espionage and psychological warfare against Arab and Islamic societies. – Sursa: DVP

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Mucanu Aurel

    1- Romania nu este o tara administrata de SUA si Israel ci de Moscova. Nu ne mai pacaliti cu puricolul imperialist cum faceau pe vremuri bolsevicii.
    2- Cat priveste staul islamic, stati linistiti, nu ne pot pacali si nici nu ne intereseaza lumea musulmana.

  2. hahaha, Aurele, dar bolsevicii cam ce neam crezi tu ca erau si cum au ajuns ei la putere in Rusia?…daca esti nascut dupa 1989 ai o scuza…dar pune mana pe mouse si vezi revolutia bolsevica si razboiul civil rus in 1917…cat despre "pericolul imperialist" este si azi agitat si are oameni care cad de pacalici, ca tine…doar ca acum pericolul nu se mai zice imperialist, se zice rusesc; dar e acelasi model: imperiul care te conduce e bun, Imperiul celalat e rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.