Liderul extremei-drepte Britain First i-a întors spatele primarului musulman al Londrei, când și-a susținut discursul victoriei (Video)

londra-610x300

Liderul partidului de extrema-dreapta Britain First s-a intors cu spatele in timp ce noul primar la Londrei, musulmanul Sadiq Khan, si-a sustinut discursul victoriei.

Liderul Britain First, Paul Golding, aflat pe aceeasi scena cu Sadiq Khan, a stat cu spatele la noul primar al Londrei pe tot parcursul discursului sau. Cu toate acestea, Golding a declarat ca nu este rasist. El a obtinut 3% in alegerile pentru primaria Londrei. „Eu, rasist? Nu m-am intors cu spatele pentru ca este asiatic, ci pentru ca este un om rau”, a declarat Golding pentru BuzzFeed News. Cu toate acestea, pe site-ul Britain First a aparut un comunicat in care se acuza faptul ca „sunt prea multi musulmani in Londra”.

Gestul lui Golding a fost dur taxat pe retelele de socializare, fiind catalogat „patetic”. Naționaliștii britanici sunt nervoși că Londra va deveni califat islamic în viitor. (NapocaNews)

VEZI SI: DE NECREZUT: Londra are de ieri primar MUSULMAN acuzat de relații cu extremiștii!!!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile