Liderul clanului Duduianu a murit de moarte naturală? Dezvăluiri de ultimă oră în dosar

Emi Pian, popularul lider al clanului Duduianu, a murit cel mai probabil în urma unui infarct miocardic, iar rănile provocate prin înjunghiere ca în filmul „Scarface” nu i-ar fi pus de fapt viaţa în pericol, afirmă surse medicale.

Raportul întocmit de legişti, după autopsia cadavrului interlopului asasinat la o partidă de barbut, ar putea răsturna ancheta în cazul a ceea părea a fi un asasinat clasic prin înjunghiere.

Legiştii au mai constatat că Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, ar fi consumat o substanţă psihoactivă, înainte de a fi ucis. Prezenţa substanţei în sângele victimei a fost descoperită în urma testului rapid realizat la spital, precum şi în urma testului toxicologic prin care se va stabili ce anume a ingerat Emi Pian,

Cât despre cauza morţii lui Emi Pian, surse din rândul anchetatorilor au precizat că interlopul a murit în urma unui infarct miocardic. Legiştii au apreciat că moartea bărbatului de 39 de ani nu a fost provocată de plăgile provocate prin înjunghiere. Acest lucru ar putea duce la schimbarea încadrării juridice din omor în lovituri cauzatoare de moarte, iar agresorul lui Emi Pian ar putea primi o condamnare mai blândă. notează Gândul, citat de Romaniatv.net.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, miercuri, în locuința sa situată chiar vizavi de Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat tatăl său, Nicolae Duduianu.

La priveghiul liderului interlop din Capitală doborât într-o răfuială cu un rival de temut s-au strâns zeci, poate chiar sute de oameni, care practic stau lipiți unul de altul, în plină pandemie, Poliția și Jandarmeria fiind ținute la poartă. În rău famatul cartier Rahova, din Sectorul 5, oamenii au dorit să își ia adio de la o figură de legendă a clanurilor interlope bucureștene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *