Liderul AUR, sfat SOCANT pentru români in Parlament: “Nu mai plătiți taxe, banii vor fi furați!”

George Simion a avut un discurs dur, după ce Florin Cîțu a fost învestit în funcția de premier. Co-președintele AUR a îndemnat populația să lupte pentru redeschiderea școlilor și sectorului HoReCa, sfătuindu-i, totodată, pe români să nu mai plăteacă taxe, pentru că banii ar urma să fie furați de cei cu funcții înalte în guvern.

Mai mult, la un moment dat, George Simion a renunțat la masca de protecție și a spus despre colegii din Parlament că sunt doar niște “hiene gata să atace ciolanul”.

“Vreau să spun românilor de ce toată graba asta, de ce în ciuda regulamentului Camerei, a trebuie votat pe repede înainte acest Guvern. Toate secretarele, demnitarii să aibă maşini, salarii, pe banii voştri, cei din poporul român. Banii voştri şi România împărţită ca o pradă. Hiene gata să atace ciolanul. Vă doare. Ştiu că vă doare. O să vă doară din ce în ce mai rău. Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe. Oricum ne vor îndatora cât de mult pot ei. Oricum banii voştri vor ajunge să fie furaţi. Luptaţi să redeschidem afacerile, şcolile. Nu mai acuzaţi străinii că ne taie domnitorii şi intimidează ţara cu guverne provizorii. Eu atât aş vrea să vă arăt şi să vă bat obrazul – oare unde au fost românii când era tăiat Mihai Viteazul”, a precizat liderul AUR.

Citiți și:  NEWS ALERT Legea porcului, IN AER

George Simion: „Am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulţumim domnului Cîţu pentru acest lucru„
În continuare, co-președintele AUR i-a îndemnat pe români să lupte cu înverșunare pentru redeschiderea sectorului HoReCa și a unităților de învățământ, pentru că, în caz contrar, populația va avea și mai mult de pătimit.

“Capul lui Mihai Viteazul de la Turda se ridică şi întreabă de ce ţara a rămas aşa de mică şi Câmpia Turzii tristă îi răspunde lui cu jale – fiindcă astăzi ducem lipsa capului Măriei Tale. Mesajul meu de azi e pentru poporul român – restaurantele din Parlament sunt deschise. Tot sectorul HORECA trebuie deschis. Voi, poporul român, sunteţi amendaţi dacă purtaţi masca un pic mai în stânga sau un pic mai în dreapta, suntem ameninţaţi, bătuţi, iar aici la ora 2.00 noaptea se stătea abuziv în Camera Deputaţilor şi decidea ciolanul. Azi am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulţumim domnului Cîţu pentru acest lucru. Popor român, e timpul să redeschidem şcolile. Asta cerem noului Guvern. Sunt sute mii de profesori, de părinţi, e în joc viitorul copiilor noştri. Redeschideţi şcolile, după 10 ianuarie”, a mai adăugat George Simion, în plenul reunit al Parlamentului.

Citiți și:  SURSE BOMBA momentului! S-ar pregati înlăturarea lui George Simion

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.