Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Liderii coaliției PSD-ALDE s-au reunit pe ascuns. Dăncilă, chemată de URGENTA

61973096 81334300
Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a fost chemată de Dragnea la o ședință neanunțată a coaliției de guvernare, care are loc, la această oră la Palatul Parlamentului.

Premierul trebuia să participe la aceeași oră, la Guvern, la un eveniment de lansare a unor proiecte finanțate din fonduri europene, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi.

Potrivit Realitatea TV, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este și el prezent, iar coaliția ar decide chiar acum dacă merge în continuare pe varianta remanierii guvernamentale sau se trece pe restructurarea Guvernului în Parlament, pentru a evita decizia președintelui Iohannis.

Sunt cel puțin trei scenarii posibile, informează Realitatea TV. Primul scenariu: Executivul să fie restructurat, caz în care Dăncilă ar urma să transmită mâine solicitarea către Parlament, urmând ca miercuri să se dea votul în plen.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.