“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIUMOR

Libididoctul, cel mai pervers specimen de pe Facebook

libididoctul

Libididoctul, cu denumirea științifică Contadino Lascivo, este un animal răspândit atât în jungla urbană, cât mai ales în mediul rural și virtual. Este o viețuitoare bipedă, recent coborâtă din copac, ce posedă darul vorbirii, cu un vocabular de maxim 160 de cuvinte, pe care îl folosește strict în permanentul său dans nupțial, principalul său scop al existenței  fiind împerecherea, la care, fizic, ajunge foarte greu.

Libididoctul a evoluat numai în formă masculină, femelele din specia sa fiind aproape inexistente pe scara evoluției.  Astfel se explică de ce acesta este mereu interesat în a se împerechea cu femele din orice specie bipedă.

Libididoctul nu are un aspect fizic bine definit, arată ca un fel primată corcită cu omul, uneori arată mai mult a om, alteori nu-l deosebești de orangutan sau pitecantrop. Trăsătura caracteristică speciei,  prin care poate fi recunoscut cel mai ușor, este comportamentul. Poate fi observat oriunde, dar apare cel mai frecvent în locurile unde nu i se cere activitate intelectuală peste medie pentru a supraviețui; pe șantierele patriei, de exemplu, unde iese în evidență prin sonoritatea glumelor, cu un vocabular limitat la tenta nupțială, pe care le face când adulmecă o femelă care trece prin preajmă. Datorită aspectului său aproape uman, mulți indivizi din specia sa au trecut drept oameni și în limita capacităților lor genetice, au fost alfabetizați accidental, astfel, aceștia au ajuns în mediul online și își execută dansul nupțial  pe rețelele de socializare, în special pe Facebook. Aici poate fi identificat foarte ușor după mai multe caracteristici:
1. Are lista de prieteni alcătuită în procent de peste 80% numai din persoane de sex feminin, la care nu contează aspectul, vârsta sau statusul marital. El le vede pe toate ca și potențialele sale femele, lista sa fiind un fel de harem virtual.

2. Postările sale abundă în floricele, cafeluțe, animăluțe și tot felul de momeli ce pot fi exprimate prin diminutive, la care taghează câteva zeci de femei din lista sa. Poate, vreuna din ele îl găsește extrem de sensibil și romantic, chiar dacă poza sa de profil îl arată așa cum este… sau nu!

3. Este omniprezent în comentarii la postările femeilor din lista sa, aflat parcă în concurență la complimente cu alți libididocți. Datorită intelectului său limitat, comentariile îi sunt relativ simple și cu greșeli gramaticale severe. Redăm în continuare o mini-culegere de comentarii făcute de libididocți, separate prin virgulă: cf scumpika, superb mă sărută iubire te iubesc atât de mult, esti o scumpă, vreau…si trandafirii tăi si…, splendido, frumoasa doam a, cea mai frumoasa gagica de pe pagina de facebooc cine ai face cel mai frumos cadou, frumy, Ff, sărumana ce fc, frumoasa draguta si frageda ca oportocala, O searea minunata plina de iubiree si multa dreagoste itu doiresc, bună seara cu respect prietenă, superba, o femeie foarte atrăgătoare de XXX,Vin si eu la tn e, ochi aduce un uiked frumos, m.mesc pt.accept.., iubesti natura de aceia iesti asa de frumoasa, O floare intre flori pupici, frumoasa floare….faaaina Doamna, Asa sexy cum esti sa nu te fure vreunul…, Pretenuta de nota. O. Mie…, Mmmmmm….ce frumoasa esti Doamna….ispito, FRUMOASA SCUMPA PRINTESA am vazut ca stii sa faci sirop din toate florile DAR EU A.SI BEA SIROP di n cea mai frumoasa si dulce floare ca TALICA DIN PROPIA GURITA scuzama m.a luat valul VRABIA MALAI VISEAZA SATA E CE SA FAC PLEC PE MARTIE MULTI MULTI MULTI PUPICI, SA RAMAI FRUMOASA SUPERBA SA TE PRIVESC CA PE O FLOARE DE NU MA UITA CA PE O ZEITA CA PE O PRINTESA SA.MI ALIN TOATA SUFERINTA SI SUPARAREA NOAPTE BUNA SI CELE MAI FRUMOASE VISE PUPICI CU LIPICI DULCI CA MIEREA DE LA ALBINUTA DIN GURITA; am încheiat citatele!

4. Mesajele din privat. Aici libididoctul are un comportament total diferit de cel public de pe peretele “femelelor”. Mânat de o siguranță aparte în capacitățile sale de mascul bazat și nestânjenit de concurența altor masculi, el se debarasează de orice inhibiție și face propuneri directe și la obiect, chiar dacă se află în lista interlocutoarei doar de câteva secunde: frmuoasa sunteti domnita trebuie sa ne vedem fizic, Buna draga vrei sa ne cun ai placere?, Ma cheama chirsti si sant din jud ialomita ddartuIncintat si mai vz in poze iti plac?fi sincera, Am intrat putin pe fbk u /cf/De unde esti /Nu te supi ca te intreb, Buna. Multumesc f mult pentru accept…arati bine…stiiai…??, Pai la ora asta frumusico?, tu culcat patul meu, UUUUa-m observat ca esti maritata draga da nare nika, hai sa necunoastem si noi te rog/ te rog din suflet macar sa incercamvrei?/ vrei sincer sa ne cunoastem fara sa stiue sotu, Buna suteti cea mai fff frumoasa, trimite-mi degetele picioarele tale in foto printesa mea, imi place sex c tinelinge degetele picioarele talelinge te pieptlinge te sex mmmmlinge tu. Evident, toate aceste onomatopee sunt însoțite de emoticoane și fotografii demonstrative cu sexul zvelt în erecție al libididoctului. Trimiterea în privat a fotografiilor cu penisul este actul suprem de bărbăție, prin care libididoctul arată că este gata de împerechere. Din punctul nostru științific de vedere, este gestul prin care individul se dezvăluie și dă de înțeles interlocutoarei că are de-a face cu o primată explozivă.

Poate multe dintre dumneavoastră ați interacționat din pură întâmplare cu un astfel de specimen, fără să vă dați seama de la început că în cealaltă parte a tastaturii sau a telefonului mobil nu se află un Homo Sapiens, ci un pârlit de libididoct (Contadino Lascivo). Poate că experiența a fost plăcută, poate amuzantă sau poate că, dimpotrivă, a fost una traumatizantă, după cum multe dintre cititoarele noastre ne-au relatat. Este alegerea dumneavoastră dacă printr-un simplu accept la un necunoscut, primiți în listă un libididoct, o primată perversă. În mintea lui limitată genetic nu sunteți decât un obiect sexual, iar complimentele frumoase nu au nicio urmă de respect în ele. Sursa: defecti.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.