Liberalii si-au iesit din minti! Se încing spiritele în PNL dupa ce Nicolae Ciucă a sarit în apararea lui Marius Budăi

Spirite încinse în PNL! Ieșirea premierului Nicolae Ciucă în favoarea ministrului Muncii, Marius Budăi, a stârnit nemulțumiri în rândul liberalilor, susțin surse politice pentru STIRIPESURSE.RO. Mai mulți liberali îi reproșează premierului Ciucă că în cazul ministrului Energiei Virgil Popescu nu a luat atitudine, când liderii PSD i-au solicitat demisia, însă în cazul lui Marius Budăi a transmis un comunicat de presă.

Liderii PNL sunt nemulțumiți de ministrul Muncii, Marius Budăi, pentru discuțiile pe care le-a provocat social-democratul în ceea ce privește pensiile speciale și plafonul prevăzut în PNRR pentru cheltuielile cu pensiile, de 9,4% din PIB, astfel că ar urma să îi ceară demisia în următoarea ședință a coaliției, au transmis televiziunile de știri, joi seară.

Citiți și:  Cîțu îl vrea OUT pe ministrul Muncii, Marius Budai. Se pregateste un scandal urias in coalitie

Executivul a reacționat prompt printr-un mesaj scurt în care neagă că un asemenea subiect ar fi în discuție.

„În urma apariției unor speculații privind ipoteza schimbării unui membru al Guvernului, purtătorul de cuvânt al Executivului este împuternicit să facă următoarele clarificări: Schimbarea unui ministru este responsabilitatea Prim-ministrului și nu a fost pus în discuție un astfel de subiect”, a transmis biroul de presă al Guvernului.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.