Liberalii rup tăcerea. Vlad Voiculescu, OUT?

Liberalii au spus exact dacă Vlad Voiculescu va pleca din Guvern. Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a vorbit duminică legat de o eventuală remaniere a ministrului Sănătății.

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a spus, la Antena 3, că o astfel de propunere ar trebui să vină, dacă este cazul, de la formațiunea care-l susține. Cu alte cuvinte Vlad Voiculescu poate fi remaniat doar dacă vor cei de la USR PLUS. Virgil Guran a răspuns astfel unui subiect legat de o eventuală remaniere a ministrului Sănătății.

„Nu s-a pus problema schimbarii lui Vlad Voiculescu. Daca se pune problema de asa ceva, se discuta in coalitie. Este o regula, partidul care da ministrul vine cu propunerile. Cred ca este prematur sa discutam despre asa ceva”, a declarat Virgil Guran.

Citiți și:  Declaratie HALUCINANTA. Vlad Voiculescu aruncă România în aer: 'Nu este exclus să fie mii de morți în plus'

Trebuie amintit că datele oficiale publicate de Vlad Voiculescu, pe platforma oficială inaugurată pe 5 martie, scot la iveală un sistem paralel de vaccinare. Pe lângă centrele oficiale de vaccinare, accesibile în platforma națională și pe care se fac programări, mai există încă de patru ori mai multe centre care nu apar pe platformă – de la spitale, la instituții militare sau ale Ministerului Afacerilor Interne.

Scandalul în care a fost implicat Voiculescu
O situație făcută pe 5 zile, adică datele care sunt acum accesibile, arată că mai mult de 60% din vaccinări s-au făcut în afara centrelor de vaccinare din platforma oficială.

Citiți și:  Morți dezbrăcați. Narcisa Iorga, despre Vlad Voiculescu: Există un prost mai mare decât ăsta?

Aproape 80% dintre centrele din București nu apar pe platforma RoVaccinare. Din 48 de centre, doar 11 sunt disponibile pentru programare pe platformă, în timp ce celelalte sunt fie cu circuit închis, fie blocate de Institutul de Sănătate Publică. Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că vor fi făcute verificări dacă Ministerul Sănătăţii a respectat legislaţia atunci când a publicat aceste date.

La puțin timp, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt din cadrul Ministerului Sănătății, a anunțat pe pagina sa de Facebook că și-a dat demisia din funcție. El nu a precizat ce l-a făcut să demisioneze,. Cu toate acestea, Oprea a avut numai cuvinte frumoase la adresa ministrului Sănătății.

Sursa: capital.ro

LASA UN COMENTARIU