Liberalii in ALERTA. Firea a făcut MUTAREA ANULUI: Nume rasunatoare pe listele pentru CGMB

Luni după-amiază, Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, a depus listele de candidați pentru Consiliul General.

După depunerea listelor, Gabriela Firea a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe mulți: Petre Roman, fostul premier al României, este cel care va deschide lista pentru Consiliul General Municipiului București. De asemenea, actualul primar a mai ținut să precizeze că pregătește multe surprize în ceea ce privește restul candidaților pentru CGMB.

„Am depus acum lista candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. (…) Venim cu o listă de profesionişti în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala şi le pasă de soarta bucureştenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru în perioada 1990-1991, este lângă mine şi deschide alături de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veţi observa pe aceste propuneri ale noastre: sportivi, campioni”, a spus primarul general.

„Îi mulțumesc Gabrielei Firea pentru onoarea pe care mi-a făcut-o. Susțineam un nou mandat al dânsei, dar acum nu se mai pune problema să stau pe margine, să observ și să dau sfaturi. Am decis sa intru și să fac ceva pentru locuitorii Capitalei”, a spus Petre Roman, după depunerea candidaturilor.

„Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani : modernizarea Bucureștiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află: Petre Român – prim ministru al României (1990-1991), îndrăgită actrița Monica Davidescu, oamenii de sport și fair-play: Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieșiu, alături de cadre medicale, profesori, juriști, ingineri.

Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, transmite Gabriela Firea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *