Lia Olguța Vasilescu iese la atac! Declarații uluitoare: ,,Cât tupeu au unii să spună că mi-am bătut joc”

Lia Olguța Vasilescu a avut o altă ieșire nervoasă. Într-o postare pe facebook, fostul ministru al muncii a făcut câteva mărturisiri neașteptate, revoltată de acuzațiile care i se aduc: ,,Cât tupeu au unii sa spună ca mi-am bătut joc.”

Vasilescu a scris pe Facebook o postare în care explică situaţia Grădinii Botanice din Craiova, despre care afirmă că înainte de a deveni primar al Craiovei era ,, mlaştina sau groapa de gunoi.”

,,Cât tupeu au unii sa spună ca mi-am bătut joc de Grădina Botanica şi am transformat-o in parc, cu pista de atletism! In 2012, când am devenit primar, Garda de Mediu m-a anunţat ca mlaştina sau groapa de gunoi, in care se transformase Grădina Botanica de odinioară, prezintă risc ridicat pentru sănătatea publica, din cauza şerpilor, şobolanilor şi ţânţarilor. A fost predata Universităţii, dar nici conducerea de atunci a acestei instituţii nu a catadicsit sa investească. Atunci am preluat-o din nou la primărie şi am transformat-o in bijuteria care este. Aşa cum apare mai jos… Ultimele cinci fotografii sunt din vremea de trista amintire, adică dinainte de 2012. Spre veşnica aducere aminte a amnezicilor care spun ce urâta e Grădina Botanica, ce urat e Centrul Vechi, ce urat e orasul, in general. Din păcate pentru ei, am poze cu fiecare colţ al oraşului, din 2012, de când am preluat mandatul de primar. O sa le vedeţi pe toate, toţi cei care sunteţi brusc loviţi de amnezie…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *