Lia Olguța Vasilescu aruncă bomba despre pensii

Lia Olguța Vasilescu aruncă bomba despre pensii. Aceasta susține că deciziile actuale legate de pensii ar fi neconstituționale. În plus, fosta șefă a pensiilor precizează că aceleași măsuri luate acum de către ministrul Muncii a încercat și ea să le implementeze pe vremea când era în fruntea ministerului, însă, nu a fost lăsată.

Fostul Ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a scris pe profilul său de Facebook că exact aceleași măsuri pe care Violeta Alexandru, actualul ministru, vrea să le implementeze a încercat și ea, pe vremea când era în fruntea ministerului. Este vorba despre interzicerea cumulării pensiei, cu salariu de le stat.

Aceasta a mai precizat că în momentul în care a vrut să implementeze aceste măsuri, Ministerul Justiției a atenționat-o că este neconstituțional. În plus, a fost și acuzată că este comunistă.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

De asemenea, fosta șefă a pensiilor a publicat și un articol mai vechi pentru a demonstra audienței sale că ceea ce spune este adevărat.

Așadar, potrivit Olguței, cei din actualul Guvern, nu „au inventat apa caldă”, ci „s-au inspirat” din măsurile pe care PSD-ul a vrut să le implementeze în perioada guvernării.

„Cand am vrut sa interzic cumularea pensiei cu salariul de la stat, cine credeti ca ma facea comunista si ma ataca pe la tv ca iau masuri neconstitutionale? Ati ghicit! Cei care cred ca inventeaza apa calda acum… De ce nu am mers pana la capat? Pentru ca Ministerul Justitiei m-a atentionat ca masura e neconstitutionala… Dar, s-o fi modificat Constitutia intre timp…”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile