Lia Olguța Vasilescu a fost umilită cumplit: Numai scandaluri și ifose de țoapă

Despre Lia Olguța Vasilescu știe o țară întreagă.

Mulți o asociază pe aceasta cu PSD. Nu foarte mulți știu sau își mai amintesc că cea care avea să devină unul dintre cei mai puternici lideri în partidul lui Iliescu, Năstase, Dragnea sau Dăncilă a fost promovată în politică de Corneliu Vadim Tudor.

Lia Olguța Vasilescu și-a început cariera politică la 16 ani, în 1991. Atunci s-a înscris în Partidul România Mare condus de Corneliu Vadim Tudor.

La doar 19 ani, Lia Olguța Vasilescu ajungea preşedintele Organizaţiei de Tineret România Mare Dolj. Din 2000 până în 2004 a fost şi purtător de cuvânt PRM. În anul 2000 a obţinut primul mandat de parlamentar, fiind deputat de Dolj până în 2008.

În 2007, Mircea Geoană, pe atunci președinte al PSD, a făcut anunțul care l-a cutremurat pe Vadim: Lia Olguța Vasilescu părăsește PRM pentru PSD. Lia Olguţa Vasilescu era nemulţumită că nu primise o funcţie serioasă de conducere în PRM. După ce și-a spus nemulțumirea, Vadim a ieșit la atac. El a desființat-o în repetate rânduri pe cea care până atunci îi fusese protejată.

Text cu dedicație pentru Lia Olguța Vasilescu
Mutarea Olguței Vasilescu l-a enervat la culme pe Corneliu Vadim Tudor, care i-a dedicat un text foarte dur acesteia.

„LICHEAUA SAPTAMINII: L.O. Vasilescu e pusa pe confiscari de morti. N-a putut sa confiste craniul lui Mihai Viteazul? Nu-i nimic, a confiscat trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu!

Incredibil cit de urit imbatrineste fata asta, Lia Olguta Vasilescu! (In poza e bruneta, dar intre timp si-a schimbat culoarea, asa cum a schimbat si partidul – e blonda.) Are numai idei timpite. Ea pretinde ca e patrioata (locala) si se forteaza sa aduca in Cetatea Baniei tot ce vrea muschiul ei. A incercat, acum un an, sa mute craniul lui Mihai Viteazul, de la Minastirea Dealu la Craiova. Pretextul era foarte subtire: cica acolo, la Craiova, s-ar fi nascut Voievodul. Aiurea. El s-a nascut in Tirgul de Floci, din Baragan. A fost, mai tirziu, Ban al Craiovei, dar asta e cu totul altceva.

Nimic nu contează în fața ambiției bolnave a tovarășei Vasilescu!
Nu stia ea, L.O. Vasilescu, ce sa mai pindeasca, ce sa mai nascoceasca. Si a venit pleasca: a murit fotbalistul Costica Stefanescu! Nici nu s-a racit bine si, vorba aia, pachet la Craiova, rapid! Toata lumea stia ca trupul neinsufletit al fostului capitan al Nationalei va fi depus, o zi (joi), la Casa Fotbalului, din Capitala. Asa era normal, pentru cineva care debutase la Steaua si avea admiratori si in Bucuresti, care ar fi dorit sa depuna o floare, sa-i aduca un ultim omagiu. Aiurea! Nimic nu conteaza in fata ambitiei bolnave a tovarasei Vasilescu!

Aceasta s-a inhaitat cu cea de-a doua nevasta a celui decedat si ambele s-au razboit cu prima nevasta, fosta dansatoare, mama copiilor lui Costica Stefanescu. Ce a iesit, se vede. O tiganie. O paduchelnita. La adapostul tainei, pe furis, sicriul a fost dus, glont, la Craiova. Ce rusine! Ia-l acasa, Vasileasco, daca vrei sa te faci stapina si pe vii, si pe morti. Ceva bun pentru orasul ala n-ai facut – numai scandaluri si ifose de toapa. Pe ce punem pariu ca o sa-ti rupi gitul? De la ce? De la afaceri, bautura si… barbati! Cine vrea s-o injure in direct o poate face la telefonul 0722131707 – nu prea raspunde ea, ca se da cucoana mare, are slugi”, scria atunci Vadim pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *