Legăturile unui FOST INSPECTOR de POLIȚIE cu „GREII ROMÂNIEI”. Cum a primit un APARTAMENT și o MAȘINĂ de LUX

Fostul inspector Andrei Spînu a rămas în anturajul marilor dezvoltatori imobiliari și după ce a demisionat din Poliția Locală.

La începutul acestui an, Andrei Spînu, fostul inspector de la Poliția Locală, a participat la un carnaval „La castel”, în compania imobiliarului Ștefan Popescu și a lui Constantin Rotaru Penișoară, administratorul Patany Construct.

Cei trei, Penișoară, Popescu și Spînu apar într-o fotografie postată de primul pe 2 ianuarie 2019, pe pagina sa de Facebook. În imagine, aceștia sunt costumați în doi șeici și un preot catolic.

Relația lor de prietenie este veche și s-a sudat pe vremea când Spînu lucra ca inspector la Serviciul Control Urbanism al Poliției Locale.

„Spînu-Stârpu-Tolea au fost combinați și în afaceri. Astfel, Spînu avea în garajul de la bloc un Mercedes ML maro care în acte figura pe numele dezvoltatorului imobiliar Ștefan Stârpu.

Iar apartamentul în care locuiește Spînu a fost cumpărat de la basarabeanul Cătălin Tudosă, zis Tolea, cel care a ridicat cartierul „Vișoianu”.

Potrivit ultimei declarații de avere pe care a semnat-o înainte de demisie, Spînu a notat că apartamentul din cartierul lui Tolea măsoară 103,30 mp. Fostul inspector a declarat și un împrumut de aproximativ 37.500 euro. Însă, pe site-ul dezvoltatorului, un apartament similar cu al lui Spînu era cotat la 68.000 euro”, scrie Reporteris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *