LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ ȘI ALEXANDRA MĂCEȘANU. MESAJUL FĂCUT PUBLIC DE ALBERTO

Pe 25 iulie 2019, cu nicio oră înainte de prânz, Alexandra Măceșanu a reușit să sune la serviciul unic de urgență și a cerut să fie salvată din mâinile monstrului Gheorghe Dincă.

De trei ori a vorbit adolescenta cu cei care i-au promis că o vor scoate în viață din casa groazei din Caracal! Promisiunile lor s-au dovedit a fi doar minciuni!

De atunci au trecut cinci luni, însă, anchetatorii nu au descoperit prea multe despre ea și Luiza Melencu, cealaltă fată răpită de criminal. Iar astăzi s-a aflat legătura dintre fiul lui Nicolae Guță și Alexandra Măceșanu – un mesaj emoționant a fost făcut public de Alberto Guță.

Alberto, fiul Narcisei Guță și al lui Nicolae Guță, se numără printre primele persoane care au lansat apeluri publice după ce Alexandra Măceșanu a dispărut.

Adolescentul a aflat de pe Facebook despre cazul ei și a distribuit pe contul său de socializare mesajul care semnala dispariția misterioasă a acesteia, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, unde găsiți o captură realizată la postarea lui.

Alexandra Măceșanu a fost declarată moartă de autorităti chiar în perioadă Crăciunului, după ce l-au audiat și pe prietenul ei.

Magistrații au decis ca, în urma declarațiilor și probelor, să o declare decedată pe nepoata lui Alexandru Cumpănașu. Ei consideră că adolescenta de 15 ani a fost ucisă cu bestialitate de Gheorghe Dincă și apoi arsă în lizieră, drept dovadă și dinții găsiți, dar și alte fragmente umane.

LASA UN COMENTARIU