LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ ȘI ALEXANDRA MĂCEȘANU. MESAJUL FĂCUT PUBLIC DE ALBERTO

Pe 25 iulie 2019, cu nicio oră înainte de prânz, Alexandra Măceșanu a reușit să sune la serviciul unic de urgență și a cerut să fie salvată din mâinile monstrului Gheorghe Dincă.

De trei ori a vorbit adolescenta cu cei care i-au promis că o vor scoate în viață din casa groazei din Caracal! Promisiunile lor s-au dovedit a fi doar minciuni!

De atunci au trecut cinci luni, însă, anchetatorii nu au descoperit prea multe despre ea și Luiza Melencu, cealaltă fată răpită de criminal. Iar astăzi s-a aflat legătura dintre fiul lui Nicolae Guță și Alexandra Măceșanu – un mesaj emoționant a fost făcut public de Alberto Guță.

Alberto, fiul Narcisei Guță și al lui Nicolae Guță, se numără printre primele persoane care au lansat apeluri publice după ce Alexandra Măceșanu a dispărut.

Adolescentul a aflat de pe Facebook despre cazul ei și a distribuit pe contul său de socializare mesajul care semnala dispariția misterioasă a acesteia, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, unde găsiți o captură realizată la postarea lui.

Alexandra Măceșanu a fost declarată moartă de autorităti chiar în perioadă Crăciunului, după ce l-au audiat și pe prietenul ei.

Magistrații au decis ca, în urma declarațiilor și probelor, să o declare decedată pe nepoata lui Alexandru Cumpănașu. Ei consideră că adolescenta de 15 ani a fost ucisă cu bestialitate de Gheorghe Dincă și apoi arsă în lizieră, drept dovadă și dinții găsiți, dar și alte fragmente umane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.