Lavinia Șandru, DECLARATII SOC! Ce i-a putut spune Vioricăi Dăncilă, fosta soţie a lui Darius Vâlcov

Lavinia Șandru, fosta soție a lui Darius Vâlcov, i-a luat un interviu premierului Viorica Dăncilă, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. În timpul interviului, prezentatoarea i-a făcut mai multe complimente premierului.

„Mă uit la dumneavoastră şi văd că sunteţi un om care iubeşte Europa foarte mult”, a spus Lavinia Şandru spre finalul interviului, invitând-o pe Viorica Dăncilă să vorbească despre imaginea pe care aceasta o are vizavi de Uniunea Europană. Premierul a răspuns că, deşi vede România în interioriul UE, îşi iubeşte mai mult ţara,, precizând că nu îşi doreşte o Europă cu mai multe viteze.

„Iubesc Europa, văd România în interiorul UE, dar îmi iubesc mai mult ţara. Vreau ca România să fie privită ca un stat membru, cum e privită Franţa, Germania. Nu vreau mai multe viteze, vreau să fim toţi egali. Privesc cu îngrijorare la viitoarea configuraţie a PE şi a Comisiei Europene, într-adevăr, din cauza euroscepticismului. Trebuie să apropiem Europa de cetăţeni. România este cea mai proeuropeană ţară”, a declarat Dăncilă la TVR.

Citiți și:  PSD, zguduit din temelii. Viorica Dancila, DEZVALUIRI incomode

Firma Laviniei Şandru a fost contractată pentru un număr de 12 episoade, difuzate o dată pe săptămână, sâmbăta, de la ora 16.00, anunţă libertatea.ro. SC Stratcom Media and Film se ocupă în totalitate de realizarea acestei emisiuni, aceasta fiind livrată televiziunii publice, care nu face decât să o difuzeze. Un episod costă 2.000 de euro, bani primiţi de firma Laviniei Şandru. Adică un total de 24.000 de euro, fără TVA, pentru trei luni de muncă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile