Laura Codruţa Kovesi încearcă să-şi impună omul la Parchetul General

Laura Codruţa Kovesi încearcă să păstreze controlul asupra Parchetului General după ieşirea la pensie a lui Augustin Lazăr. Surse judiciare ne-au confirmat că la ora actuală se duce o bătălie dură pentru impunerea Laurei Oprean în funcţia de Procuror General, în ciuda faptului că Bogdan Licu a fost numit interimar pe această funcţie.

Despre Laura Oprean, unul dintre procurorii protejaţi de Laura Codruţa Kovesi în perioada în care aceasta a deţinut funcţia de procuror şef al DNA s-a spus că ar fi obţinut gradul de procuror de Parchet General fără examen. Miza Laurei Codruţa Kovesi este una extrem de importantă întrucât aceasta încearcă să menţină controlul asupra Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, subordonată Procurorului General al României, Laura Codruţa Kovesi fiind anchetată în mai multe dosare.

Fostă şefă a procurorilor clujeni, Laura Oprean este legată ombilical de cunoscutul Florin Magyar, cunoscut drept un Portocală al Clujului. În aceste condiţii, este anunţată în mediile jurnalistice şi o campanie de denigrare a lui Bogdan Licu.

Laura Oprean a fost adusă în funcţia de prim-adjunct al Procurorului General de către Augustin Lazăr, în 2016.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *