“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

LAUDA DE SINE … NU MIROASE A BINE: Despre bucatarul roman de la Londra care s-a dat mare pe internet

bcr

AM AJUNS SA TRANSFORMAM IN EROU O PERSOANA CARE DOAR A ADAPOSTIT CATIVA OAMENI. LOGICA SPUNE CA ACEST LUCRU TREBUIA SA-L FACA ORICINE, ESTE O DATORIE FIREASCA, NICIDECUM NU TE TRANSFORMA IN EROU.

Mihai Untaru, un comisar-sef in rezerva, a comentat cazul lui Florin Morariu, un bucatar din Londra, care a atacat teroristii cu facaletul.

“Oameni buni e atac terorist aici, au impuscat oameni, uitati, am iesit afara. I-am dat un baschet in cap la un terorist d-ala, fereasca Dumnezeu ce e aici. Bai, Florin, i-am dat baschet, du-te si adu facaletul”, spunea Florin pe o filmare publicata pe Facebook.

In opinia lui Mihai Untaru, in contextul celor publicate in mediul online, nu exista un pericol pentru viata lui Florin. “Nu exista un pericol. Riscul de elimina un astfel de martor este foarte mic. Daca am fi vorbit de un atac mafiot, atunci ar fi existat un pericol”, a spus comisarul-sef pentru dcnews.ro.

VEZI SI: REACTIA UIMITOARE a MUSULMANCEI care a trecut INDIFERENTA pe langa victimele ATACULUI TERORIST din Londra – Se plange de DISCRIMINARE si XENOFOBIE!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.