LASZLO TOKES MOARE DE CIUDA: Decizia DEFINITIVA a judecatorilor: arborarea steagului secuiesc pe cladiri este ILEGALA

LASLO-TOKES-550x264

Magistratii Tribunalului Bihor au respins ieri, 27 noiembrie, apelul lui Laszlo Tokes contra sentinței Judecatoriei Oradea care a stabilit ca anti-romanul Laszlo Tokes a fost amendat in mod legal de Politia Locala pentru arborarea steagului secuiesc pe cladirea unde functioneazăa cabinetul sau parlamentar.

Initial, Judecatoria din Oradea a respins în data de 26 ianuarie 2015 plângerea formulata de europarlamentarul sovin Laszlo Tokes impotriva sanctiunii cu avertisment primita din partea Poliției Locale pentru arborarea steagului secuiesc pe sediul cabinetul parlamentar al liderului xenofob maghiar.

Decizia Tribunalului Bihor:

”Respinge ca nefondat apelul introdus de apelant TOKES LASZLO impotriva sentintei civile nr. 716/26.01.2015 pronuntata de Judecatoria Oradea, pe care o mentine in totalitate. Respinge cererea apelantului de obligare a paratului la plata cheltuielilor de judecata. DEFINITIVĂ. Pronuntata in sedinta publica azi 27.11.2015. Document: Hotarâre 1335/2015 27.11.2015”.

Doua concluzii foarte clare apar si din decizia definitiva a Tribunalului Bihor (concluzii care au fost sustinute si printr-o alta sentinta a Judecatoriei Targu Mures).

Steagul secuiesc este un steag publicitar iar statutul său juridic este reglementat de prevederile Legii nr. 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate;

Arborarea steagului secuiesc pe clădiri particulare este ilegală.

Decizia Tribunalului privind arborarea steagului secuiesc (detalii):

decizie

CITESTE SI: Tokes doreste război cu România

3 comments

  1. eu l as impusca !normal ca pe tokes!de unde mama naibii e asta ….nu de aici …scarba!

    • SUBSCRIU LA CELE SPUSE DE ANGHEL!DE UNDE MAMA NAIBII A MAI APARUT SI ACEST NECURAT? CA DE LA EL,DOAR CU TAMPENII LE SUNT IMBACSITI CREIERI CELOR DE ETNIE MAGHIARA.NU AM NIMIC CU NIMENI NICI MACAR CU ACEASTA SPECIE DE OM,DAR DOMNULE SA TRAIESTI AICI,IN ACEASTA TARA MINUNATA,SI SA FII ATAT DE SOVINIST,NU S-A MAI INTALNIT PE PAMANT.CE AR FI FACUT DACA SI-AR FI EXPRIMAT ASA ZISELE NEDREPTATI PRESEDINTELUI RUSIEI?ADICA LUI PUTIN?CRED CA L-AR FI SCUIPAT DIN TARA ASA CUM SCUIPI O MASEA CARE TI-A CAZUT SI PENTRU A NU O INGHITI.CUM TRAIESC ATATEA MILIOANE IN BUNA ARMONIE SI INTELEGERE,EL NU POATE TRAI??SA SE DUCA IN UNGARIA DACA NU-I CONVINE REGIMUL SI LEGILE TARII NOASTRE.NU-L OBLIGA NIMENI SA RAMANA AICI,NU?CALE LIBERA LASZLO TOKES!

  2. Mare gresala face tribunal. SI parlamentul . Sa dea o lege ca toti secuii declarati sa fie obligati sa poarte steagul lor in mana tot timpul in locuri publice, la gradinita, scola , loc de munca,nunti,cumetrii, boteze, pe casa, grajd, masina… si cand sunt gasiti fara steag sa fie serios amendati. Va asigur ca dupa o luna nu mai gasesti steag secuiesc in harcov

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *