„Lacrimile eroului” – culisele celei mai emoționante fotografii

erou

„Lacrimile eroului” – culisele celei mai emotionante fotografii, asa cum a fost declarata de aproximativ 20.000 de utilizatori Facebook.

Lacrimile domnului general – locotenent Constantin Didulescu, veteran de război, au impresionat o lume intreaga, trecand dincolo de spatiul virtual.

Suferinta nu era a unui general – locotenent, veteran al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ci a unui tata! Domnul Didulescu isi pierduse unica fiica in urma cu o saptamana. Pentru ca suntem prieteni apropiati, de suflet, m-a rugat sa nu ne despartim niciodata. Coplesit de suferinta, m-a strans cu putere in brate si mi-a spus: „Otilia, tu esti familia mea si fata care mi-a mai ramas!”.

Citiți și:  România, cel mai bun client NATO: ”Shopping” de 25 miliarde!

In viata noastra se intampla rar sa intalnim oameni de colectie, care ne lasa inegali cu cei care eram inainte de cunoasterea lor. Dar si mai rar se intampla sa intalnim un erou. Va multumesc tuturor celor care ati distribuit „Lacrimile eroului”. Este un erou trist, dar nu mai este singur. Va are pe voi, cei care-i respectati pe eroi! (sursa- MApN)

CITESTE SI: Martiriul Nicoletei Nicolescu. 75 de ani de la asasinarea unei eroine

47 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU