La un pas de DEZASTRU? Coronavirus lovește în Iphone: Este alertă pentru utilizatori

Compania americană Apple ar putea fi la un pas de dezastru în condițiile în care o mare parte a telefoanelor mobile Iphone sunt produse în China. De altfel, în acest moment s-a pus la cale un plan care ar putea însă suferi de pe urma virusului ucigaș, motiv pentru care inclusiv utilizatorii au intrat în alertă.

Coronavirus ar putea da o lovitură de proporții companiei americane Apple care tocmai le-a cerut furnizorilor săi, dintre care mulţi au centre de producţie din China, să îi producă 80 de milioane de telefoane iPhone în prima jumătate a acestui an.

De altfel, până la izbucnirea epidemiei cu Coronavirus, compania americană urmărea majorarea cu 10% a producţiei de telefoane iPhone, în prima jumătate a acestui an. Dorința sa ar putea să se lovească de un obstacol în condiţiile în care epidemia de coronavirus se extinde în China, susţine cotidianul japonez Nikkei Asian Review, preluat de Reuters.

Citiți și:  TICĂLOASĂ COINCIDENȚĂ: A crescut brusc numărul de „infectați” cu Covid – 555 cazuri, chiar în ziua în care se discută reintroducerea stării de urgență

Producţia de masă, care urma să înceapă în a treia săptămână din luna februarie, ar putea fi amânată din cauza epidemiei de coronavirus susţine Nikkei Asian Review.

Măsuri de urgență luate în China

Trebuie spus că epidemia de pneumonie virală, declanşată de un nou Coronavirus apărut în decembrie în Wuhan, în centrul ţării, a făcut deja cel puţin 106 morţi în China, fiind confirmate nu mai puţin de 4.500 de cazuri de contaminare.

Autorităţile de la Beijing au anunţat luni că au decis să prelungească vacanţa de Anul Nou chinezesc cu 3 zile, până la 2 februarie, ca parte a măsurilor de combatere a epidemiei de pneumonie virală. De asemenea, o serie de mari companii şi-au anunţat angajaţii să lucreze de acasă, în încercarea de a împiedica răspândirea virusului.

Citiți și:  ITALIA: VÂNDUTĂ LA BIG PHARMA

Apple vrea să atragă prin produse mai ieftine
Apple, companie care în anul fiscal 2019 a generat peste 124 miliarde dolari din vânzarea de telefoane iPhone, a introdus smartphone-uri mai ieftine pentru a-i atrage pe consumatori interesaţi de preţ. În luna octombrie a anului trecut, Nikkei informa că Apple a cerut furnizorilor săi să majoreze producţia de modele iPhone 11 cu până la opt milioane unităţi, sau 10%, ceea ce înseamnă că cererea pentru cele mai noi versiuni de iPhone a crescut.

Apple urmează să dea publicităţii marţi, după închiderea burselor, rezultatele pentru trimestrul patru 2019.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

281 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile