La un an de la incendiul din Colectiv, Asociatia Colectiv GTG 3010 inaugureaza monumentul de 70.000 de euro , in memoria victimelor

colectiv

Evenimentul este planificat pe data de 30 octombrie 2016, la un an de la incendiul care a socat Romania. Va incepe jurul orei 12:00, in piateta din fata fostului club Colectiv. Asociatia Colectiv GTG 3010 a strans fonduri pentru a ridica acest monument in memoria tuturor victimelor Colectiv.

Costurile monumentului se ridica la 70.000 de euro, dintre care aproximativ 48.000 de euro provin de la Consiliul Local al Sectorului 4 si restul din donatii.

VEZI SI: La un an de la COLECTIV lista NEREGULILOR din club inca ridica semne de intrebare. Iata rezultatul anchetei

Monumentul a fost bine gandit, fiind compus dintr-un soclu in forma de semisfera cu raza de un metru, realizat dintr-un bloc de piatra de Dobrogea, numita „Codru de Babadag”, si o sculptura din bronz, cu inaltimea de 1,60 metri.

61842574

Numele celor 64 de victime vor fi gravate la baza monumentului. Asociatia sustine ca in acest fel oamenii nu vor uita tragedia si poate, cei care sunt vinovati de moartea celor 64 de persoane, vor realiza ca nepasarea lor a dus la schimbarea a sute de vieti.

VEZI SI: Un an de la TRAGEDIA “COLECTIV”. Ce s-a schimbat in Romania? ANALIZA UNEI TRAGEDII CARE A SOCAT ROMANIA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *