La Stampa – Vladimir Putin a fost transportat de urgență la spital

Jurnaliștii de la pretigioasa publicație italiană La Stampa publică un material, în cadrul căruia invocă surse din serviciile secrete rusești, surse care arată faptul că Vladimir Putin a fost operat de urgență.

Conform acestor informații, Vladimir Putin a fost transportat la un spital din Moscova unde a fost operat de urgență din cauza faptului că ar avea cancer și au apărut complicații.

La spital, Vladimir Putin ar fi avut o echipă de medici selectată de către serviciile secrete din Rusia și au trecut prin mai multe verificări.

Aceleași surse arată faptul că, la Kremlin, ar fi fost pregătite sosiile lui Vladimir Putin, care ar fi trebuit să îl înlocuiască pentru 10 zile pe liderul rus.

Citiți și:  News alert. CONDITIA lui Putin pentru a pune capăt bombardamentelor

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Trebuie bine analizat nonverbal – gestic! Țarul spune multe! Atenție!
    Priviți mâna stângă: e ascunsă după pupitru, asta înseamnă că are ceva secret. Ascunde ceva important? O fi valiza cu butonul atomic?! Vreun medicament pentru demența lui Biden și-l face secret? Nu e în ordine!
    Dar, gestul cu mâna dreaptă e clar: degetul arătător e semiînchis! Asta înseamnă că nu e hotărât să atace NATO! E momentul să-l atacăm noi! E nehotărât!
    Totuși, priviți gura întredeschisă, e clar că înjură, ca un birjar! Nu e clar pe cine. Bănuiesc că pe Johannis, dar nu-s sigur. Oricum, nu pe V. Orban! Căruia i-a promis Rutenia, plină de unguri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *