EDUCATIV - CULTURAISTORIE

La New York exista încă din 1913 un “Comitet pentru emanciparea izraeliţilor români” care ţinea să dicteze la Bucureşti

new york jew york

La New York exista încă din 1913 un “Comitet pentru emanciparea izraeliţilor români” care ţinea să dicteze la Bucureşti, prin guvern şi parlament. În afară de aceste organizaţiuni este şi JCA – Jewish Colonial Association, fundaţia baronului Hirsh , o organizaţie anglo-evreiască cu atribuţiunea organizării migraţiunilor evreieşti şi întemeierea de colonii acolo unde este cu putinţă cumpărarea sau obţinerea pe orice cale de pămînturi.

La această organizaţiune uriaşă se alătură – ca permanentă şi sub semnul binecuvîntării rabinilor – sinagoga evreiască acel locaş care trebuie să rămână divin, dar unde se tratează şi se încheie tot felul de transacțiuni dela cele mai ruşinoase până la acelea privind gheşeftari obicinuite sau comploturi la ființa statului şi a națiunii în mijlocul căreia trăesc şi dela cari aşteaptă drepturi politice.

Sinagoga a fost chemată adeseori de Evreii din România la lupta împotriva guvernului şi a națiunii sau, de aici şi dela şedințele sanhendrinului, au pornit asmuțiri ale presei iudeo-internaționale, chemări la nesupunere față de legi, ispitiri la revolte sau organizări economice cu caracter de subjugare.

Dar nici aceasta nu este de ajuns. Evreii din ţările unde sunt destul de mulţi sunt constituiţi în comitete sau organizaţiuni locale denumite Kahalcare, împreună cu tribunalele evreişti numite Ben-Din alcătuiesc un stat evreiesc.

Toate aceste comitete locale fac parte din organizaţia centrală — Kahalul central sau guvernul central, supus şi acesta unei alte puteri oculte cu reşedința probabilă în St.-Unite şi care, în Evul Mediu, rezida în Siria []

Pentru mai multe informații consultați Fresca lui Ioan Roșca.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.