La dau clasă multor voci celebre din Romania. Cât de frumos cânta aceste fete în uniformă

Două tinere îmbrăcate în uniforma militară dau clasă multor voci celebre din Romania. Fetele cânta live, chiar în fata colegilor din garnizoana. Întreaga Românie a fost impresionata de farmecul vocilor lor.

Melodiile vechi nu sunt uitate și sunt interpretate ori de câte ori există o ocazie, specială sau nu. Armata Romana cu siguranță nu duce lipsa de talente, iar un filmuleț care circula pe internet demonstrează asta fără drept de apel. Colegii le-au filmat pe doua tinere in timp ce cântau live o melodie tradiționala folk.

mg

Și-au dedicat viața țării, ceea ce le face demne de o recunoaștere și apreciere națională și nu doar locală. Astfel de oameni nu trebuie să treacă neobservați prin fața noastră, pentru că ei ne reprezintă și luptă pentru binele țării și, implicit, pentru binele nostru.

Nu există cuvinte pentru a reda emoția din sufletul lor, dar și noi rămânem fără glas atunci când le auzim cântând! Ce părere ai de momentul lor artistic?

Din nefericire, presa din Romania nu a popularizat talentul acestor fete decât o scurta perioada de timp, ele intrând ușor in anonimat. Singurii care-si mai aduc aminte de ele, sunt cei care întâlnesc clipul cu ele pe rețelele de socializare si, din când in când, cineva mai distribuie.

Distribuiți si voi pentru a le auzi din nou o țară întreagă. 

VEZI SI: S-A UMPLUT PAHARUL! Trei țări europene fac front comun împotriva imigranților.

3 comments

 1. minunat !

 2. costin mircea

  Eu mor in fiecare zi, si mor in fiecare ora, si mor , si nu mai pot sa doresc nici clipa, si m-a doare fiecare moment, si m-i se scurge vlaga,sunt un nenorocit cu flamura tricolora, si, de atatia ani, chem divinitatea sa arunce o speranta, o scanteie, catre tara, catre noi, si nu vad decat durere, hotie, si nu mai e loc nici de speranta, si doare, doare,si iarasi zic

  :Nu lasa Maicuta,
  Sa perim pe cale,
  suntem si noi fii lacrimilor Tale!.

 3. Pai,televiziunile patriei,noastre precum si cele americanesti trebuie sa difuzeze mizeria morala,agramatismul,prostia politicienilor romani,abjectiile unei clase politice de agricultori,ajunsa mult prea sus,minciunile,parasutele de cantecace precum loredana groaza si altele ca ea(90% dintre asa-zisele cantarete sunt doar prostituate si nimic mai mult).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *