“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIEMILITAR

La ce femeie a fost prins șeful Jandarmeriei

foto a 2

”De frica lui a fugit șeful Jandarmeriei în SUA” titram ”lovitura” din 7 septembrie. Atunci când dezvăluiam că, în urma ”detonării” schimbului de motociclete cu subalternul său direct, colonelul Cosmin Florin Chesaru, generalul de brigadă Alin Mastan a refuzat să mai dea ochii cu acesta.

amanta
După prima și a doua jandarmeriță de suflet, Alin Mastan a plecat în SUA…

foto a 2

Inspectorul General al Jandarmeriei Române folosind astfel din plin pretextul unei importante vizite de lucru în Statele Unite ale Americii, pentru a nu îi mai oferi colonelului Chesaru de la IJJ Iași ”explicațiile financiare” solicitate de acesta. Iar acest ”Inimă Zburdalnică” al Ministerului Afacerilor Interne, unul care a ajuns să se creadă ”Nemuritor” numai pentru că s-a născut în ”pepiniera sălăjeană” s-a întors ”pe cai mari” de peste Ocean…

A fost la neamuri, nu pentru țară!
După ”hărțuiala” administrată jandarmeriței Alexandra și fuga, chiar de sub ochii familiei, de pe Litoral, cu noua subordonată care i-a căzut cu tronc, iată că generalul de brigadă Alin Mastan a fost din nou prins ”pe picior greșit”, în compania unei femei. Ce este drept, de această dată fiind vorba de chiar sora sa. Cea care locuiește în Statele Unite ale Americii. De această dată însă, situația pare să fie mai complicată pentru șeful Inspectoratului General al Jandarmeriei Române decât în cazurile de posibil adulter de până acum. Și asta pentru că ”hârtiile” vorbesc!

10 august
Ce ”tehnici de intervenții” a studiat șeful Jandarmeriei peste Ocean?

Iar odată luată ”urma banilor”, șeful Jandarmeriei Române va trebui să justifice până la ultimul dolar cheltuielile decontate de la bugetul IGJR pentru deplasarea în Statele Unite ale Americii. Una care pare mai degrabă de interes privat, decât în slujba țării! Pentru că, pur și simplu au fost deja identificate ”indicii temeinice” care susțin ”suspiciunile rezonabile” că generalul Alin Mastan a fost din nou peste Ocean mai mult ca să își vadă neamurile pe banii statului român, decât în real interes de serviciu… ”Albumul foto”, cât și decontările sale fiind mai mult decât relevante…

Catalin Tache

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.