La benzinarie TE FURA un sfert de rezervor!

benzinarie

Furtul la pompa: angajatii benzinariilor nu cunosc rusinea!

A venit la mine s-o angajez, acum cativa ani, o fata de vreo 26 de ani (Lucia, cred) absolventa de Relatii Publice la SNSPA. Experienta, ioc: lucrase doar ca benzinarita, toata viata.

I-am spus cat ii dau si mi-a zis cu superioritate: pai la benzinarie, numai cat fur pe-o saptamana, si e mai mult!

Bineinteles, i-am dat un mare sut in cur, de s-a dus de-a berbeleacul pe scari: pai daca vreun cacat de angajat are impresia ca ma convinge sa-i maresc salariul, povestindu-mi cat a furat la firma unde-a lucrat inainte, inseamna ca e inapoiat mintal! Iar eu n-am nevoie de inapoiati mintal. Hai sictir, ca e tara plina de someri!

Mi-am amintit de povestea tinerei Lucia, cand am citit ce-a patit Ioan Kiss din Arad:

clientul a plătit 20 de litri, dar a primit numai 16.

“Aşa ceva nu e normal, 20 de litri, dar nu e 20, e sub, sub, uite aici, 2000, scrie glsa.ro. Cât indică, 20, nici măcar nu se vede, acolo sunt 14 litri”. Benzinăria în care s-a înregistrat înşelătoria este poziţionată la intrarea în Arad, dinspre Deva. Clientul păgubit şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a remarcat că un contor de-al pompei se învârte în gol, fără ca din pistol să iasă combustibil. “Am luat pompa, am încercat să alimentez, moment în care am auzit că nu merge ceva, au început să iasă aburi, am ţinut pompa în mînă şi fără să se întîmple nimic, a început să contorizeze, de la 7, 48l a devenit 7.50, a spus Ioan Kiss.

Cînd şi-a dat seama că este înşelat, omul le-a cerut reprezentanţilor benzinăriei explicaţii, însă verificările care ar fi trebuit să se facă imediat, au fost făcute după îndelungi negocieri şi numai contra-cost. “Atitudinea nu a fost corespunzătoare, am cerut etalonul, au început să îmi explice că e închis, că trebuie să plătesc ce se pune în etalon, am acceptat. Am plătit şi ce am încercat să alimentez. Mi-au adus un etalon după jumătate de oră, dar era plin de praf, am alimentat, în loc de 20 de litri, aproximativ 16 litri. Pe ecranul etalonului nu se vedea nimic, deci estimăm. Nu mi se pare corect, la un rezervor de 1000 de litri, să fie 25%, e o pierdere de 250 de litri”. Imediat omul a sunat la 112, apoi la OPC, astfel că la faţa locului au ajuns şi autorităţile.

Tehnici de furat benzina:

 1. Tehnica apei: benzinarii pun pur si simplu apa in benzina (ca merge si-asa!). Si vand astfel mai multa marfa, decat apare in registre.
 2. Tehnica falsificarii contorului: este ce-a patit Ioan Kiss. Benzina e OK, dar contoarele sunt “lucrate”, la fel ca alea de la taxiuri.

Romanii astia chiar au hotia in sange!

 • NU doar politicienii care-i conduc, ci si omul “sarac si cinstit”, clasa aia “muncitoare”, care-l voteaza pe Iliescu de 25 de ani. (De fapt, tocma’ d-aia si voteaza cu PSD-ul).
 • Pe romani nu-i deranjeaza, de fapt, ca politrucii fura. Ii deranjeaza ca fura…mai mult ca ei!
 • D-aia vor confiscarea averilor politicienilor, DAR il iubesc pe Ponta.
 • D-aia bugetarii n-au facut nici un miting contra coruptiei, in 25 de ani, DAR au facut nenumarate pentru cresterea salariilor (desi stiau ca, in realitate, nu meritau nici salariile alea mici, pe care le primeau).
 • Romanii vor, de fapt, o societate in care toata lumea sa fure egal. Comunism curat, adica!

Nu toti romanii, ce-i drept.

Ci doar aia care merita-mpuscati!

CITESTE SI: OMV Petrom TE FURA LA POMPA: ”Am rezervorul de 45 de litri, dar am fost pus să plătesc un ‘plin’ de 51 de litri”

12 comments

 1. Mda, foarte frumos… :(( Era totusi util de stiut ce benzinarie este aceea.. bineinteles, inteleg ca acest lucru nu e posibil a fi publicat aici, si totusi…

 2. De obicei benzinarii sunt oameni cu foarte multi bani, de aia li se permite, daca vindeau patrunjel, erau arestati de mult.

 3. taci ca nu stii nimic!!! ….. dute dumneata si lucreaza pentru 800 -900 de lei sa vezi daca iti poti intretine familia , si daca tot zici ca ai firma si angajezi muncitori , de ce nu dai salar 2000 de lei?! sa vezi cum nu te mai fura nimeni , toti vorbiti ce rea e lumea din romania , dar nimeni nu sa intrebat de ce e rea !!! E rea pentru ca vina e tot al bogatilor , si la final arata toti cu degetul cu degetul catre clasa muncitoare rea !!!!!

 4. "vreun cacat de angajat" dar tu cine te crezi ? din moment ce tu iti desconsideri angajati in asa fel, tu ai aer de superioritate! si te miri de altii? trezeste-te bre! esti in aceeasi oala cu fata care fura la benzinarie!

 5. articol pur adevar,si daca ii face salarul 1000E,tot va fura,cultura isi spune cuvantul,din pacata,nut-i convine,800-900
  lei,mergi in europa da nu fura.

 6. vreau alta tara...

  sunt uimit si dezamagit.. un articol despre unii nesimtiti.. si din .. se generalizeaza…dar in esenta articolul este despre nesimtirea unora… carora.. si aici uimirea mea maxima.. cineva le gaseste scuze.. ma nene.. cand iti baga mana in buzunar si te fura.. nu mai conteaza ca ala are doar 8-900 salariu.. pur si simplu simti ca vrei sa ii tai mana…instant.. pentru ca poate POATE poate si tu tot doar 8-900 ai si din aia iti rupi de la gura sa mergi cu masina sa iti duci mama la spital sau copilul la doctor .. cum P MEA.. poti tine partea cuiva care fura? trist ca sunt salariile astea mici dar poate .. ca la ospatari.. salarii mici ca "lasa ca se descurca ei…" tara de 2 lei.. pacat… asa ca.. e o tara frumoasa.. pacat ca e locuita.. joc de imaginatie.. cum ar arata spatiul asta carpato-danubiano-pontic…daca era locuit de niponi? of.. si totusi… nu toti benzinarii fura..

 7. Doru Dascalu

  Poveste de doi lei pentru trafic pe site. De aia am ajuns să mă scuip în oglindă de unul singur că am ieşit la Intercontinental pe 21 decembrie 1989, la revoluţie(?!?!?!?) unde am fost şi rănit prin împuşcare, când văd în spaţiul public toţi căcaţii, plini de băşini şi studii cum se dau şmecheri de Ferentari. Băi patronul lui peşte prăjit, de ce plm nu spui ce pe ce post o angajai pe gagica aia şi ce făcea. Că dacă o puneai într-un birou să o frece pe dudă, mai mult de 500 de lei nu merita lunar. Dar voi v-aţi învăţat ca vita sclav să muncească 10 ore pe zi, să producă valoare de 20.000 de euro lunar pentru voi şi să daţi din banii ăştia celui care i-a produs doar 200 de euro salariu. Micţiona-m-aş pe patronatul şi român şi străin din ţara asta.

 8. Articole de scandal scrise de ziaristii sec.XXI , dupa auz (daca aud) , crez (daca pot crede) , care inainte de a decide sa scrie povestea marului stricat , va trebui mai intii sa stie cum se cultiva un arbore si in ce perioada a anului i se coc roadele si care e cauza de se pot strica.
  Stiati d-le autor de articol (nu zic ziarist scolit) ca pompa de livrare a combustibilului ,pe linga panoul unde vedem cu totii cantitatea si pretul , are un contor – care ce numeste serie – pentru fiecare furtun in parte , in baza caruia la ora 24 a zilei respective se citesc electronic la postul de gestiune sau vizual daca vreti sa vedeti si dvs. direct la pompa ,litri livrati / lei / litru , din care resulta suma pe care ,,hotii,, benzinari trebuie sa o predea.
  Povestea e lunga , dar ma rezum la a va da un exemplu : citez din articolul autorului – Clientul păgubit şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a remarcat că un contor de-al pompei se învârte în gol, fără ca din pistol să iasă combustibil. “Am luat pompa, am încercat să alimentez, moment în care am auzit că nu merge ceva, au început să iasă aburi, am ţinut pompa în mînă şi fără să se întîmple nimic, a început să contorizeze,..- 1.pompa , daca vreti sa o numim asa, nu functioneaza pe principiul eolian(cu aer) de aceea cind pistolul la plin de rezervor ,, simte,, bule (spuma) , se opreste (blocheaza)in mod automat. 2. conform legilor fizice (pe care se vede ca nu ai vrut sa le tii minte din scoala , nu facultate) , un tub , teava ,furtun cu directie neregulata , destinat si dotat special transportului lichidelor prin metoda absortiei, (vezi:prelasti.ro/…/wp…/presiunea_hidrostatica_si_principiile_hidrostaticii.),
  in special principiului de extractie nu poate contine ,,goluri ,, de ,,abur,,.-numai in procesul de rafinare , benzina poate atinge o anumita temperatura la care se vaporizeaza (vezi : chimiegenerala.3x.ro/Capitolul3/Curs/c3_2_3.htm).
  Nu imi este clara nici aberatia autorului articolului in ce priveste , citez ,, Tehnica apei: benzinarii pun pur si simplu apa in benzina (ca merge si-asa!). Si vand astfel mai multa marfa, decat apare in registre.
  Draga scriitor de articole aberante , tu daca pui o sursa de curent , sa admitem ca ar fi posibil, inaintea contorului masurator de la tine de acasa , esti tu cel care pui bani in buzunar pe curentul consumat? Deci (sa te fac sa intelegi) in gestiunea unei benzinarii intra 1000 litri cu cisterna , care valoreaza X lei si banii depusi pentru aceasta cantitate trebuie sa fie tot X si nu x. Asadar daca benzinarul pune in rezervorul de sub pamint 10 litri de apa , prin contor(serie) pompa , vor iesi 1010 litri cu tot cu apa dvs.,iar cei 10 litri de apa vor trebui platiti ca benzina de ,,hotii,, benzinari , din propriul buzunar nu banii dvs. vor intra in buzunarul benzinarului.
  Daca benzinarul va adauga in rezervorul masinii lui Ioan Kiss dupa alimentarea cu benzina , cu pilnia 1 litru de apa (care nu e inregistrat de contor)si va ia echivalentul in lei a litrului de benzina , inseamna ca abia atunci ai fost inselat cu adevarat data in care Ioan Kiss sau dvs. sunteti fraier ca ati acceptat
  Voi fi deacord cu dvs. numai in cazul in care acest interlocutor, IOAN KISS a fost sincer si v-a spus adevarul despre refuzul personalului de a demonstra proba debitmetrica a pompei care scoate ,,abur,, Si ca precizare va comunic ca orice cumparator are dreptul sa ceara aceasta proba fara refuzul angajatilor benzinariei. Ca informatie suplimentara , probabil necesara urmatorului articol pe aceeasi tema pe care il veti mai scrie nu dupa imaginatie, pompele de benzina se afla in intretinerea echipei tehnice al benzinariei , iar corpul masurator al pompei este demontat si montat de echipa de interventie cind este cazul , numai in prezenta unui reprezentant al institutiei de metrologie , care vor face masuratori si reglaje pina la valoarea de +/- 0,023 mg la 20 litri masura standard. daca dvs. sunteti patron la macelerie , cintarul cumparat de dvs. are sigiliul si este verificat la termen sau inopinant de inspectori metrologi. Dragule autor la articolului .
  Folosesc de data asta fara acord , cuvintele interlocutorului de mai sus , Ionut – taci ca nu stii nimic . Sa te simti fericit ca mi-am gasit eu si alti citiva , timp pentru dreptul la replica si nici nu am pretentie sa imi dai dreptate. Nici nu cer nimanui sa fie deacord cu mine , dar ai la indemina internetul prin care iti publici stiri inventate si acolo sus , undeva , cu un click , poti sa deschizi o pagina (wikipedia de exemplu) de unde ai mult mai mult de invatat ,daca vrei sa scrii articole reale la care poate vei avea curajul sa iti dai si numele , daca asta nu tine de disciplina si regulamentul editiei. Cine sunt eu? Las pe adresa de contact a paginei , toate datele mele.Astept cu placere sa fiu contactat.

 9. · 2 minute în urmă
  Comentariul dvs. trebuie să fie aprobat de administratorii site-ului înainte de a apare.

  chiar curios , daca domnii adninistratori aproba un comentariu pentru a-l publica , in timp minciunile lor sau altele cu limbaj ,,modern,, sunt in pagina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *