La benzinarie TE FURA un sfert de rezervor!

benzinarie

Furtul la pompa: angajatii benzinariilor nu cunosc rusinea!

A venit la mine s-o angajez, acum cativa ani, o fata de vreo 26 de ani (Lucia, cred) absolventa de Relatii Publice la SNSPA. Experienta, ioc: lucrase doar ca benzinarita, toata viata.

I-am spus cat ii dau si mi-a zis cu superioritate: pai la benzinarie, numai cat fur pe-o saptamana, si e mai mult!

Bineinteles, i-am dat un mare sut in cur, de s-a dus de-a berbeleacul pe scari: pai daca vreun cacat de angajat are impresia ca ma convinge sa-i maresc salariul, povestindu-mi cat a furat la firma unde-a lucrat inainte, inseamna ca e inapoiat mintal! Iar eu n-am nevoie de inapoiati mintal. Hai sictir, ca e tara plina de someri!

Mi-am amintit de povestea tinerei Lucia, cand am citit ce-a patit Ioan Kiss din Arad:

clientul a plătit 20 de litri, dar a primit numai 16.

“Aşa ceva nu e normal, 20 de litri, dar nu e 20, e sub, sub, uite aici, 2000, scrie glsa.ro. Cât indică, 20, nici măcar nu se vede, acolo sunt 14 litri”. Benzinăria în care s-a înregistrat înşelătoria este poziţionată la intrarea în Arad, dinspre Deva. Clientul păgubit şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a remarcat că un contor de-al pompei se învârte în gol, fără ca din pistol să iasă combustibil. “Am luat pompa, am încercat să alimentez, moment în care am auzit că nu merge ceva, au început să iasă aburi, am ţinut pompa în mînă şi fără să se întîmple nimic, a început să contorizeze, de la 7, 48l a devenit 7.50, a spus Ioan Kiss.

Cînd şi-a dat seama că este înşelat, omul le-a cerut reprezentanţilor benzinăriei explicaţii, însă verificările care ar fi trebuit să se facă imediat, au fost făcute după îndelungi negocieri şi numai contra-cost. “Atitudinea nu a fost corespunzătoare, am cerut etalonul, au început să îmi explice că e închis, că trebuie să plătesc ce se pune în etalon, am acceptat. Am plătit şi ce am încercat să alimentez. Mi-au adus un etalon după jumătate de oră, dar era plin de praf, am alimentat, în loc de 20 de litri, aproximativ 16 litri. Pe ecranul etalonului nu se vedea nimic, deci estimăm. Nu mi se pare corect, la un rezervor de 1000 de litri, să fie 25%, e o pierdere de 250 de litri”. Imediat omul a sunat la 112, apoi la OPC, astfel că la faţa locului au ajuns şi autorităţile.

Tehnici de furat benzina:

  1. Tehnica apei: benzinarii pun pur si simplu apa in benzina (ca merge si-asa!). Si vand astfel mai multa marfa, decat apare in registre.
  2. Tehnica falsificarii contorului: este ce-a patit Ioan Kiss. Benzina e OK, dar contoarele sunt “lucrate”, la fel ca alea de la taxiuri.

Romanii astia chiar au hotia in sange!

  • NU doar politicienii care-i conduc, ci si omul “sarac si cinstit”, clasa aia “muncitoare”, care-l voteaza pe Iliescu de 25 de ani. (De fapt, tocma’ d-aia si voteaza cu PSD-ul).
  • Pe romani nu-i deranjeaza, de fapt, ca politrucii fura. Ii deranjeaza ca fura…mai mult ca ei!
  • D-aia vor confiscarea averilor politicienilor, DAR il iubesc pe Ponta.
  • D-aia bugetarii n-au facut nici un miting contra coruptiei, in 25 de ani, DAR au facut nenumarate pentru cresterea salariilor (desi stiau ca, in realitate, nu meritau nici salariile alea mici, pe care le primeau).
  • Romanii vor, de fapt, o societate in care toata lumea sa fure egal. Comunism curat, adica!

Nu toti romanii, ce-i drept.

Ci doar aia care merita-mpuscati!

CITESTE SI: OMV Petrom TE FURA LA POMPA: ”Am rezervorul de 45 de litri, dar am fost pus să plătesc un ‘plin’ de 51 de litri”

134 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU