L-au ucis pe loc. Putin e in stare de soc!

Armata Ucrainei a eliminat un număr semnificativ de invadatori ruși de pe 24 februarie și până acum, fie că este vorba despre soldaţi, ofiţeri sau chiar generali. În prezent, Armata rusă a pierdut un alt om important. Vladimir Putin nu se aștepta deloc la așa ceva!

Putin este distrus! Armata Rusiei a pierdut un nou general de top
Vladimir Frolov, general rus și comandant adjunct al Armatei a 8-a a Rusiei, a fost ucis de forțele ucrainene săptămâna aceasta. Vladimir Frolov este al optulea general rus ucis în Ucraina!

Informația a apărut în spațiul public abia sâmbătă după-amiază, după ce Vladimir Frolov a fost înmormântat la Sankt Petersburg.
Autoritățile din Sankt Petersburg au transmis informația respectivă în mod indirect, printr-un mesaj public de condoleanțe.

„Astăzi ne luăm rămas bun de la un adevărat erou. Vladimir Petrovici Frolov a avut o moarte eroică în lupta cu naționaliștii ucraineni.

El și-a sacrificat viața pentru ca femeile, copiii și bătrânii din Donbas să nu mai audă exploziile bombelor, pentru ca ei să nu mai aștepte moartea, iar atunci când pleacă de acasă să nu își mai ia rămas bun ca și cum ar fi pentru ultima dată”, scrie într-un comunicat de presă, transmis de guvernatorul rus din Sankt Petersburg.

Reamintim faptul că, miercuri seara, crucișătorul „Moskva” a explodat în urma unui incendiu, provocând numeroase victime. Printre cei care și-au pierdut viața în acest incident se află și comandantul navei fanion a flotei militare ruse din Marea Neagră.

Comandantul crucişătorului Moskva, ucis şi el de atacul ucrainean care a dus, până la urmă, la scufundarea navei-amiral
Consilierul ministrului ucrainean al Afacerilor Interne, Anton Gerashchenko, spune că Anton Kuprin, comandantul crucișatorului „Moskva” și-a pierdut viața în timpul exploziei și incendiului de la bordul navei, notează NEXTA.

Presa internațională mai spune că acesta este cel care a dat ordinul ca Insula Șerpilor să fie bombardată în prima zi de război, respectiv 24 februarie. La bordul navei se aflau 510 persoane, dintre care 452 și-au pierdut viața în urma exploziei. Presa internațională mai scris că 58 de persoane au fost salvate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *