L-au IDENTIFICAT! Acum se stie cine este VINOVATUL pentru poza cu Orban fumand la Guvern


Autorul fotografiei făcute în biroul premierului Ludovic Orban la aniversarea acestuia este deputatul Ben Oni Ardelean. Potrivit unor surse liberale citate de Libertatea, deputatul era printre invitații la petrecere, iar fotografia este făcută din partea încăperii în care se afla Ardelean.

Liberalii care nu apar în poza de la Palatul Victoria
În fotografia publicată prima dată de către Cristian Vasilcoiu, se află, alături de Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei Virgil Popescu.

Însă aceștia nu erau singurii liberali care se aflau atunci în încăpere. Pe lângă fotograful de ocazie Ben Oni Ardelean, mai erau prezenți șeful Cancelariei Guvernului Ionel Dancă și ministrul Agriculturii Adrian Oros.

De altfel, tot într-o declarație pentru Libertatea, premierul Orban a confirmat că mai erau ”trei colegi” în birou, luni, când a fost făcută fotografia. Tot atunci, Orban a negat că fotografia ar fi fost făcută de Ionel Dancă, indicând ca posibili autori pe un membru al personalului care a făcut servirea.

Ben Oni Ardelean este de profesie pastor baptist, el fiind totodată conferențiar la Facultatea de Teologie Baptistă a Universității București.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.