IMAGINI SOCANTE DE LA LOCUL CRIMEI: L-au ASASINAT! Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea a MURIT într-un „ACCIDENT”!

dan-condrea

L-au omorât! Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, anunță televiziunile de știri.

Live TEXT cu principalele evenimente și amănunte:

La cîteva minute după accident, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a sunat la Tolo.ro și a vrut să facă o declarație. N-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

– Bună seara, ce doriți să spuneți?

– Că mîine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

– Sînteți sigur că exista o echipă de filaj?

– Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu exits este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?

– Dar comisia din care faceți parte nu are nici o atribuție decît în materie de SRI. Dacă nu erau de la SRI?

– Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit!

– Încă o dată: nu e treaba dumneavoastră dacă nu e filajul de la SRI.

– Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!

”Nu ne putem permite să fim percepuți ca un stat mafiot”, spune deputatul, explicînd de ce va cere mîine întrunirea comisiei din Parlament

Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov și a fost dus la IML.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Conform poliției, nu există urme de frânare. În plus, motorul mașinii a fost găsit la 20 de m de restul autoturismului, care a ricoșat la 40 de m de pomul în care a intrat. Anunţul la 112 ar fi fost făcut de unul dintre martorii care au văzut accidentul.

Imediat după ce s-a aflat de moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, într-un accident rutier, au apărut și teoriile conspirației. Pe internet se zvonește că Dan Condrea ar fi fost eliminat la cererea serviciilor secrete. Alte persoane scriu că acesta s-ar fi sinucis, fiind conștient că va face ani mulți de pușcărie pentru faptele sale din scandalul dezinfectanților diluați.

Au apărut primele informații despre modul în care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Conform primelor informații oferite de martori, acesta circula cu o viteză foarte mare, în Buftea, cu peste 150 de km/h. Bolidul, un SUV, s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului, iar Condrea a fost, pur și simplu, secționat în urma impactului. El a fost recunoscut de soția sa, după îmbrăcăminte, după ce a ajuns la fața locului.

Omul decedat este desfigurat, dar toate actele care au fost găsite în mașină sunt pe numele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Televiziunile informează că persoana din mașină are fața desfigurată, neputând fii identificată. Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație petrecut pe raza județului Ilfov, susțin surse pentru Evenimentul Zilei. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Accidentul s-a produs pe șoseaua care leagă localitatea Buftea de Corbeanca. Din primele imagini reiese că mașina în care se afla patronul Hexi Pharma a fost distrusă.

Victima era singură în mașină și a murit pe loc, spun reprezentanții ISU pentru EVZ.

”Nu este nevoie de descarcerare. Am trimis doar o specială pentru incendii, dar doar ca să supravegheze zona”, a declarat pentru EVZ, purtătorul de cuvânt al ISU București – Ilfov, Adrian Marin.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

”Bărbatul, care avea vârsta de ani, a fost găsit decedat. S-au încercat manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi readus la viață. Avea leziuni foarte grave, incompatibile cu viața. S-a ajuns foarte repede la locul accidentului pentru că aveam ambulanță în zonă”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București – Ilfov.

Revenim cu detalii.

Ancheta şi audierile

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost audiat, în 10 mai, timp de patru ore, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul dezinfectanţilor folosiţi în spitale. Compania Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanţilor diluaţi folosiţi în spitale, a renunţat, marţi, la cererea de insolvenţă pe care a depus-o, pe 11 mai, la Tribunalul Bucureşti, instanţa luând act de solicitarea firmei. Decizia companiei vine după ce, luni, Judecătoria Sectorului 5 a hotărât ca Hexi Pharma să nu poată începe, timp de două luni, procedura de dizolvare sau lichidare, să nu înstrăineze activele, să nu diminueze capitalul social şi să nu facă niciun fel de transferuri băneşti sau plăţi, cu excepţia salariilor şi a plăţilor la utilităţi, în această perioadă fiind interzisă orice vânzare de produse biocide.

Instanţa a admis astfel cererea Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) de suspendare a dizolvării sau lichidării firmei Hexi Pharma, acuzată de participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Cererea procurorilor a fost înregistrată în 13 mai la Judecătoria Sectorului 5, după ce Hexi Pharma şi-a cerut, în 11 mai, insolvenţa la Tribunalul Bucureşti.

DETALII AICI: UCIS DE SRI PENTRU A NU TURNA PE ALTII? Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.